Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pomoc s platbou CZ -> SK - má někdo z SK členů CZ účet? - vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno

potřebuji zaplatit na slovensko platbu v Eurech, ale přes FIO která má platby na SK zdarma se mi to vrátilo jako zamítnutý.

mám prosbu zda někdo ze solidních SK členů má v CZ účet a souhlasil by se smenou. Jedná se o částku 50€ a já bych mu nejdříve zaplatil v CZ 1270kč (kurz 25,4) + třeba 100kč odměna?

díky

[upravil dne 23/9/11 19:36 od jirka639]

Odesláno
zahranicny prevod v ramci EU cez Internetbanking by mal byt zadarmo a bez poplatkov... ak teda nemas nejaku banku co zdiera klientov...

plati len pre krajiny kde je euro.ked platim do nemecka tak bez poplatku

Odesláno

no ak ti to extra neponáhľa, v piatok 30. idem do prahy a mal by som to cestou.

ale posli mi udaje ak chces a ja to zaplatim z mojho uctu aj dnes, a ty mi v piatok dáš české peniaze.teda dúfam:D

lebo ma napadlo, že idem za clenom Charlie1. tak sa skus dohodnut s ním, že by si mu poslal peniaze na účet a on mi ich v piatok dá a nemusime sa stretavat a prisposobovat si čas...:myslim

[upravil dne 23/9/11 08:30 od romik1]

Odesláno

díky všem za pomoc. plaba nakonec odešla vpořádku.

problém byl následující ve FIO bance máte pro platbu dvě možnosti, budto platbu do zahraničí, nebo platbu v rámci eurozony.

Když jsem dali \"logicky\" platbu do zahraničí tak se platba zamítla, ale dneska ráno jsme zadali platbu vrámci eurozóny a to hned strhlo CZ měnu a proplatilo vpořádku.

jednalo se nám o zálohu na pobyt v termálech v Mederu.

ještě jednou děkuji všem za ochotu.

[upravil dne 23/9/11 19:37 od jirka639]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...