Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,před časem mi začalo čím dál míň foukat z ofuků na přední sklo, ostatní jdou normálně, ale z těch na sklo jde i při 3 nebo 4 jen takový vánek. Známej mi říkal, že budu muset rozdělat celou palubku:bojim

Nevěděl by někdo, kde bude problém? Popřípadě návod jak to zprovoznit:myslim

Díky moc

Odesláno

Přijde mi jako kdyby bylo někde něco ucpaný, protože na max. je poznat, že na straně spolujezdce to fouká o malinko víc. Ostatní boční ofuky na okna a středové foukaj jak blázen. Topí to normálně.Větrák taky normální.

Odesláno

No jestli to není nastavené někde mezi, a dá se to měnit směr foukání třeba na nohy a tak ? Třeba to zůstalo nastavené v mezipoloze a táhlo se někde utrhlo. Jinak bych se podíval na tu mřížku pod oknem jestli tam není listí. tady najdeš kde to je.

Odesláno

Směr foukání jde měnit normálně. Kouknu na tu mřížku, jestli tam není ten zakopaný pes, ale netuším kde zkontrolovat nějaký to táhlo. Dostanu se tam přes středový panel?

Odesláno

Tiahla su prichytene o ovladaci panel zozadu, navod ako sa tam dostat je tu tiez, v skratke --> von radio, zozadu 2x matica, dolny plast okolo zapalovaca, hodinky, 4x torx skrutka, hotovo :D

Po vytiahnuti panelu sa da pozriet na tiahla, je mozne ze to tiahlo co ovlada klapku predneho okna vypadlo alebo sa poskodilo... ak je to tam v poriadku, tak treba este pozriet druhu stranu pri klapkach, ale to je uz horsie a pristup takmer ziadny :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...