Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolegové z IZS (hasiči, záchranka, policie)

Recommended Posts

Odesláno

Krtek: rád bych tě upozornil na fakt, že policejní evakuaci a kontrolu na NVS v OC Nový Smíchov, která PČR trvala přes 4 hodiny jsme úpravou evakuačních plánů a nastavením určitých systémů a kooperace s PČR zkrátili o 2 hodiny a při těchto akcích s námi PČR plně spolupracuje, můžeš se informovat u svých nadřízených. Tento systém se zavádí na více obchodních centrech po celé Praze. Tudíž si myslím, že patřím do těch bokem kolem IZS. To jen tak na okraj, ale pokud si to nepřeješ, přispívat, ani sledovat toto vlákno již nebudu, i když si myslím, že by bylo pro mne přínosné.

Odesláno

Scratch - řekl bych že to tak nemyslel, ale trošku zamrzel ten tvůj první příspěvek. Znělo to jako by on mohl za to že z Plazy policisté neodtáhli jedno vozidlo...

Hope - já to měl s počasím obráceně. První půlku jsme dělali v tělocvičně v Kongresový a běh se běžel venku na Akademii v Lhotecký a to v srpnu v 35°C a můžu říct že horší to snad být nemohlo. Po odběhnutí jsem měl křeče v celým tělě a hlava mi málem odešla od těla :D

[upravil dne 21/9/11 18:49 od gronholmm]

Odesláno

ja ten prispevek smazal, opravdu tak vyznel, omluva.

ja byl fakt vytocenej z toho telefonatu :(

Odesláno

Scratch: přispívat pochopitelně můžeš, jen bych tu nerad řešil nějaký pracovní věci tohodle typu..když, tak přes SZ...a když už, tak jen co se týká názorů a podobně. Hlavně v klidu, bez emocí.

Tak já dělal taky půlku na Kongresce a běh ve Strašnicích, byly asi 2 nad nulou :bacha

Odesláno

No moc nás na to ale zatím není ;) No já ani nevím kdo ještě - nějaký \"podezření\" jsem měl u člena Rotorhead, ale možná mě to EC135 v jeho avataru plete ;)

[upravil dne 21/9/11 19:06 od gronholmm]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...