Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vendiho 307ička 2.0HDi 66Kw & bratránek RENDÍK

Recommended Posts

Odesláno

mu napiš,nebo zavolej,třeba má,já už mu psal,jelikož je víkend,tak odpověd bude asi až v pondělí:myslim

ta cena novejch vstřiků mě docela posadila na prdel

zatim nemám žádnej problem ,ale kdyby .............:)

[upravil dne 10.2.2013 14:43 od vendelinek]

Odesláno

dneska mám dotaz na stěrače s ostřikovačem:)

včera jsem jel z práce domu a celou cestu se zašmudlanym přednim sklem od stěračů,předjel mě v zatáčce nějakej debil a nahodil celej čumám,šahnul jsem po stěrařích a trochu víc přimáčknul páčku OSTŘIKOVAČE STŘÍKALY ,přijel jsem na parkoviště a zkusil ještě jednou a zase víc přimáčknul páčku,zase to stříkalo,doposud jsem se bál vzít za páčku víc aby se třeba nezlomila

tak se ptám,jak hodně tu páčku mačkáte aby to současně stříkalo a stíralo:myslim

do dneska jsem myslel,že to mám zamrzlý,nebo je někde něco rozbitýho:)

Guest jaris13
Odesláno

Z páčkou opatrne, ale určite jí neulomíš to se neboj!!! a mimochodem za kolik prodává to tlačítko esp? a k čemu je dobré si ho vypnout?:)

Odesláno

nebezpečí námrazy je ice alert,nebo jak se to píše:myslim

to už jsem tady taky jednou měl

[upravil dne 18.2.2013 16:26 od vendelinek]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jelikož se přibližuje už konečně jaro a s tim konečně lepší počasí,tak bych chtěl trochu vylepšit tento prostor plnejch plastů(už mám i kryt na baterce,tendle obrázek je dělanej na podzim).Máte někdo nějakej typ,čím to hezky vypucovat aby ty černý plasty trochu prokoukly a chvilku vydržely čistý a černý?

022rs.jpg

Odesláno

Jakýmkoliv prostředkem na venkovní plasty, já na to mám nějakej sprej, kterým dělám oděrový lišty na dveřích, tak to vždycky vezmu celý a vydrží to docela dlouho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...