Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

"šmoulinka" je minulost teď přišla na řadu "beSTIe"

Recommended Posts

Odesláno

ani nevíš jak já :D zítra přijdou pneu a dnes jsem objednal zbytek potřebných sprejů tak se do víkendu snad dočkám ;) dnes jsem dělal lyžinu pod motor a zítra dodělám..asi taky trochu nafotím ať se tohle moje vlákno trošku aktualizuje :)

Odesláno

Musím len pochváliť fakt krásny kus a s tými kolami dobrý nápad.

je to krásne také decentné neprehnané a to krídlo?

niekou sa páči a druhému zas ne, 100 ludí 100 chuťí:super

Odesláno
:super Tomassony jsou peckovní,jezdila někde kolem prahy 406 V6 v bílý perleti,snížená a na 18\" tomassonech a nářez! A bílý budou k tvojí barvě ideální :potlesk
Odesláno

to bych se právě taky bál...když je to takhle sloupávatelný, nehrozí že se to třeba jen kvuli malý oděrce o obrubník sloupne celý?

Odesláno

jo je to super vyrobek akorat u nas strasne drahej nalakovat jedno kolo na jednu sezonu za 500kč me prijde dost. Taky bych lakoval(pogumovaval) radeji az po nazuti gum. Kazdopadne jsem zvedavej jak to vydrzi

Odesláno

no ono to nemáš za 500 ale když to tak vidím tak za 800-1000,-

když to vydrží bude to dobrý ale už jsem si dohodl kdyžtak komaxit..písek mám za flačšku vodky a komaxit za 500 za kus a je to taky v matu a kvalita

Odesláno

hele já kdybych věděl že dám zanějaký spreje 4500 s poštou tak se na to vykašlu taky protože to mám v komaxitu do 2500,- ale na druhou stranu nevím co mě s těma kolama čeká a dokážu je klidně za půl roku prodat jako originál ale to bych tedy nerad :)

Odesláno

jo čakome byli stříklé jen dvě jenže do té gumy se mi dostával tak strašně prach a držel se že nešel dobře dolu že jsem je strhnul a půjdou po sjetí pneu do komaxitu... prostě bílá je bílá a ta se mnou půjde do konce žvota :D daljsem je takhle v obou variantáchjen na zkoužku...projel jsem jestli nedře nebo nedrncá a po přijetí kola skoro černý a nešlo to dolu tak jsem to ztrhnul.... jinak je tam 215/40/17 aůle říště zvolim proil 45 protože je mezera mezi kolem a blatníkem moc vellkáa co se týče světel...tak plánuju origo zatmavené

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...