jirkapl Odesláno 13. září 2011 Odesláno 13. září 2011 BERLINGO Auto blázní Rozsvěcuje potkávací světla již při odemčení nebo při otevření dveří - jedno jakých. Při zapnutí klíčku zapalování se rozsvítí i podsvětlení budíků aj. Nejde přepnout na dálková , zapnou mlhovky , nejde ostřikovač , pouze stěrače. Dále nejde klakson a ventilátor topení. Všechny pojistky jsou OK. co vy na no........ Citovat
jirkapl Odesláno 13. září 2011 Autor Odesláno 13. září 2011 jo ještě jsem zapomněl napsat , dignostika píše něco o komunikaci VAN a auto je r.v. 06 Citovat
berla2,0hdi Odesláno 14. září 2011 Odesláno 14. září 2011 jednou sem se setkal s 306 2,0 hdi která nešla nastartovat,nešly vypnout stěrače, nešel ostřikovač a nešli tapnout světla když sem se dotyčného ptal co s tím dělal tak mi řek že měl asi vybitou baterku a pokoušel se to natočit a za 14 dní jsem ho potkal už v autě a ptal se ho co s tím měl a měl něco s řídicí jednotkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.