Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nemáte někdo doma starý zámek?

Recommended Posts

Odesláno

Čau, kolegovi se vloupali do kufru (P306 sedan ´96) a vylomili mu zámek, takže se tam teď blbě dostává. Nemáte někdo doma nějakej starej, klidně i se zalomenym klíčem? Nevím, jestli by tam šel třeba z 405 nebo 605. Díky moc.

Odesláno

Dneska jsem byl na vrakovišti ve Vracově (na Moravě) demontovat celý černý interiér ze sedana - zase bude o kousek hezčí autko... Zámek na kufru tam ještě byl. Telefon na pána tady nemám, můžu jej ale zjistit. Pokud budeš mít zájem, tak mi napiš - příští týden tam možná pojedu znova, tak bych ti to mohl i poslat. Co vše je z toho zámku potřeba? Nějaké díly mám i doma, ale ten kus, kde je vlastní zámek (klíčová dírka), tak ten nedám (nehodlám si udělat bezpečnostní díru do vozu)... :papa

Odesláno

Kolegovi vyloupli celou tu mačkací kostku a já nevim, co tam všechno je, ale předpokládám nějakej zasouvací čep, ve kterym je vlastní zámek, kolem toho pružina a pak vlastní tlačítko. Kdybys tam jel, tak se zeptej na cenu a pošli mi pls SMS, abych věděl, kolik bude chtít. Tady chtěli prodat komplet zámky za trojku (Kelly fungl za tři a půl). Díkes.

Odesláno

Komplet zámky jsou na prd (zbytečná investice). Pokud tam má centrál, tak určitě zámek na kufru vůbec nepoužívá. No jestli tam pojedu tak se pozeptám. Drahé to tam není. Kdybych tam nejel tak ti zítra pošlu jeho tel. číslo a zavoláš si tam. Nějak se domluvíme.

Odesláno

Jestli mu ukradli celý zámek,tak a? rychle vymění nebo zalepí všechny zámky,podle zadního zámku se dobře dělaj kopie,takhle ukradli zámek kámošovi a pak si přišli pro auto,naštěstí jsme zámky vyměnili,takže neodjeli,má též 306.:mad:

Odesláno

Já to pochopil tak, že tam zámek stále je, ale je poškozený. Potom by bylo zbytečné kupovat celou sadu. Pokud ale zámek celý ukradli, tak je samozřejmě lepší (a dá se říci, že nutné) vyměnit komplet zámky i se spínačkou. Na tom sedanu na vrakáči jsou ještě zámky komplet.

[Editován dne 18/3/05 jiri.wolf]

Odesláno

Ten zámek mu tam chybí, ale všechny ostatní má vyháknutý, takže otevře jen přes dálkáč. Takhle ale musí lézt do kufru přes zadní sedačky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...