Dundee Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Čau, kolegovi se vloupali do kufru (P306 sedan ´96) a vylomili mu zámek, takže se tam teď blbě dostává. Nemáte někdo doma nějakej starej, klidně i se zalomenym klíčem? Nevím, jestli by tam šel třeba z 405 nebo 605. Díky moc. Citovat
vix Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 jen aby ten zamek byl za chvíli do čeho dát... Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Dneska jsem byl na vrakovišti ve Vracově (na Moravě) demontovat celý černý interiér ze sedana - zase bude o kousek hezčí autko... Zámek na kufru tam ještě byl. Telefon na pána tady nemám, můžu jej ale zjistit. Pokud budeš mít zájem, tak mi napiš - příští týden tam možná pojedu znova, tak bych ti to mohl i poslat. Co vše je z toho zámku potřeba? Nějaké díly mám i doma, ale ten kus, kde je vlastní zámek (klíčová dírka), tak ten nedám (nehodlám si udělat bezpečnostní díru do vozu)... Citovat
jiri.wolf Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Jo a půjde tam zámek z jakékoliv 306. Já tam mám teďkom jenom tlačítko bez klíčku z 3 dv. verze se superzamykáním. Citovat
Dundee Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Kolegovi vyloupli celou tu mačkací kostku a já nevim, co tam všechno je, ale předpokládám nějakej zasouvací čep, ve kterym je vlastní zámek, kolem toho pružina a pak vlastní tlačítko. Kdybys tam jel, tak se zeptej na cenu a pošli mi pls SMS, abych věděl, kolik bude chtít. Tady chtěli prodat komplet zámky za trojku (Kelly fungl za tři a půl). Díkes. Citovat
jiri.wolf Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Komplet zámky jsou na prd (zbytečná investice). Pokud tam má centrál, tak určitě zámek na kufru vůbec nepoužívá. No jestli tam pojedu tak se pozeptám. Drahé to tam není. Kdybych tam nejel tak ti zítra pošlu jeho tel. číslo a zavoláš si tam. Nějak se domluvíme. Citovat
olda Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Jestli mu ukradli celý zámek,tak a? rychle vymění nebo zalepí všechny zámky,podle zadního zámku se dobře dělaj kopie,takhle ukradli zámek kámošovi a pak si přišli pro auto,naštěstí jsme zámky vyměnili,takže neodjeli,má též 306. Citovat
jiri.wolf Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Já to pochopil tak, že tam zámek stále je, ale je poškozený. Potom by bylo zbytečné kupovat celou sadu. Pokud ale zámek celý ukradli, tak je samozřejmě lepší (a dá se říci, že nutné) vyměnit komplet zámky i se spínačkou. Na tom sedanu na vrakáči jsou ještě zámky komplet. [Editován dne 18/3/05 jiri.wolf] Citovat
Pajda Odesláno 18. březen 2005 Odesláno 18. březen 2005 Varianta k výměnně všech zámků je jejich přestavení. Vyjde to určitě levněji. Citovat
Dundee Odesláno 18. březen 2005 Autor Odesláno 18. březen 2005 Ten zámek mu tam chybí, ale všechny ostatní má vyháknutý, takže otevře jen přes dálkáč. Takhle ale musí lézt do kufru přes zadní sedačky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.