Skylord Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Pred par tydny jsem koupil 307 2.0HDi 79KW z roku 03. Zatim jsem vcelku spokojen. Jedina vec, ktera se mi zda zvlastni je zvuk pri brzdeni motorem (slisitelny jen na 2 a 3 rychlostni stupen). Je ro takove vyssi slabe huceni, ktere pri vyslapnuti spojky zmizi. Kdyz mam pustene radio, tak skoro neni slyset. Ve dvou servisech peugeot mi rekli, ze to je normalni. Otazka tedy zni je to skutecne normalni? Dela vam to take? Citovat
Bohumil Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Vítej mezi námi. Tady ti neporadím, nemám HDi. Jinak přeju hodně beznehodových a bezporuchových km. Citovat
lamancha Odesláno 17. březen 2005 Odesláno 17. březen 2005 Ja teda HDi mam a podle toho jak to popisujes, tak si taky myslim, ze to je normalni, zitra to vyzkousim.Pokud nezapomenu:( Citovat
palikx Odesláno 19. březen 2005 Odesláno 19. březen 2005 Ahoj ja mám teda 306 HDI a spíš než hučení slyším slabé pískání,což je normální,protože to delala i 406 TD,a vlastně i 306 td,a i ostatní auta ve kterých mám možnost jezdit. Citovat
lamancha Odesláno 20. březen 2005 Odesláno 20. březen 2005 Tak jsem to vyzkousel, a je to tam, ale to me nechava klidnym, narozdil od jinych veci v Pazoutku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.