Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters 8.10.2011 u Scratchů od 14.30h

Recommended Posts

Odesláno

jj, u polévky, škoda že Tomášovi nechutnala :D teda , alespoň do večeře :blicismajlik

[upravil dne 10/10/11 15:05 od minimaxa]

Odesláno
Kazdopadne se priste uvidime jiz na Silvestra, tedy s tim, kdo prijede, a tim je vlastne receno vse :D

:myslim chmmm, co si vezmu na sebe :myslim:D

grilovat nebudeme, že néééé :roll:roll

Odesláno

já klidně přijedu .. o Silvestru aspoň člověk počítá tak nějak s tím že se zleje jako dobytek ... v sobotu jsem s tím zdá se tolik nepočítal ale měl jsem ...

Miník : mě ta polévka ale CHUTNALA, to jen jak jsem si pak vlezl do auta a stlačil si ten zmučenej žaludek tak se to krapet pokazilo ...

Odesláno

me po jejim snezeni bylo taky na bliti, ale polevkou to rozhodne nebylo :D

Odesláno

no kazdopadne jsem zeblil jakysi krovi primo u najezdu na dalnici v Mlady Boleslavi hehe :) a hned mi bylo lépe

Odesláno

me zle nebylo :D:D:D:D všechno zustalo tam gde melo večer sem si zašel obnovyt chutové bunky a jak je ume zvykem tak sem se nahodou krapítek zdržel :D:D:D:aut:aut:aut

Odesláno

Jezismarja to je prasisko :D ..ja od sobotniho vecera nemel kapku alkoholu :P

Odesláno

Já se z nedělního dívadla co vypuklo v 16h vrátil rovnou v 7:45 v pondělí ráno do práce :mad: safra, kde jsem asi udělal chybu :D

Odesláno

Stibto, Já vím proč ti bylo zle, my jsme totiž začli pozdě, měli jsme začít panákovat hned odpolende, co jsi dorazil, a né až k večeru, tělo by si totiž zvyklo a už by slivovici tolik neodmítalo, a zvládli by jsme né jeden litr, ale dva ;) no neboj, o Silvestru to napravíme ;)

Odesláno
Já se z nedělního dívadla co vypuklo v 16h vrátil rovnou v 7:45 v pondělí ráno do práce :mad: safra, kde jsem asi udělal chybu :D

V tom jsou určitě namočený nějaký hééééééééééééééééérečky :D:P:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...