Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opískování a nástřik elektronů

Recommended Posts

Odesláno

ted je ješte otázka jestli kduž tam pískujou plecháče, tak jestli pískujou litáky tím samým tak teda potěš... budou rezaté:D, u nás v práci pískují nerez a jakejkoliv jinej matroš neberou, protože ten rez co se vopískuje zůstane v písku (někdo používá sklo) a naneseš si ho na nerez a pak to zrezne, to by potom mohli zreznout i litáky, tedá ta vrsvička na nich.:( mk

Odesláno

.mycTD: před šmirglem zkus takovou srajdu s názvem \"Odstraňovač starých laků\" - funguje supr. To udělat tak 2x, pak to vzít trochu šmirglem a pak třeba jako sem udělal já, koupil sem chromovou barvu na li?áky za 500. V ceně je černá základovka, na ní se stříkne ten chrom. Jedno balení je přesně na 4 kola (1 vrstva černé, 2-3 chromu). Výsledek je výbornej.

Odesláno

Píšu si - odstraňovač starých laků + spešl barva. Vypadá to na pracovní víkend.....

Jinak jen tak pro informaci profíci (lestenikol.cz) to dělaj za:

lakování = 3000,-

leštění = 2.500 až 3000,-

To vše pokud nejsou kola moc zničená.

Odesláno

doufám že si to pamatuju správně, kdyžtak mě usekni prst...

měl by to být DupliColor a něco jako Chrom Tuning... byl tam obrázek al. disku

prodávalo se to v krabici (si predstav velikost dvou laků vedle sebe a kolem toho krabice) a stálo to cca 500Kč

eště sem zapoměl, koupil sem ještě lesklej lak (ikdyž na tom chromu psali že to je proti poškřábání) tak sem dal pár vrstev průhlednýho laku, cca 50kč za ten sprej. A zapoěl sem taky na odmaštění před lakováním.

řekni v prodejně co chceš dělat, oni přesně poradí. Prodávali tam aji barevný laky na li?áky atd. Hlvně musí být ta barva (např. ten chrom) konformní s tím průhl. lakem, jinak ten průhl. ho rozpustí a je to na houby.

Odesláno

teď se koukám že seš z Brna tak tě tam přesně pošlu...

je to v Juliánově zhruba jak se křízí Táborská a Mrkosova/Buzkova. Je to přímo na té táborské, mají tam cedulku laky-barvy (teďka je to tam jakýsi rozkopaný) a byl tam takovej příjemnej pán...

Odesláno
Napsán autorem sipka

DupliColor na Al. kola koupíš skoro všude. Prodávaj jí třeba v Bauhausu nebo OBI. Já to s ní dělal loni a zatím drží. A to jsem to ani nelakoval.

Zrovna vcera jsem si vsiml te cerne krabicky v OBI, stala neco pres 6 stovek. ;)

Odesláno

no nechci do toho kecat, ale natříkat pavučiny bude trochu ořech, jsou členitý a barva ti bude stejkat, teda pokud to chceš i zboku (soudím podle toho škrabání barvy) rovné plochy budou o.k.mk

Odesláno

dtyrkas: jojo, proto doporučuju malý prodejce :)

mk405, .mycTD: hlavně dobř odmastit! měl sem pár místeček kde se barva nechtěla chytit a to se pak blbě opravuje (rači sem to nechal tak). Taky stříkat za 50-100cm aby toho nebylo naráz moc a nestýkalo, dělat víč vrstev, kolo u toho otáček a stříkat z různých úhlů. Je to docela kumšt.

Odesláno

50-100cm to jsi trochu přehnal , ne to bude zvrchu krupice, to se nespojí to padá suchá barva a zboku nebude nic. 20-30cm bych to viděl já, doporučim nechat kola ohřát na sluníčky, sprej v teplé vodě a pak stříkat. větší plochy ok.

Tak a at mi nikdo netvrdí že pavučinu takle nastříká to musíš max z 5cm aby byla barva zboku a to poteče, už jsem něco nastříkal tak o tom něco vím. Poku tohle umíš, dovezu ti svoje kola. mk:papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

aez.jpg

Postup:

1) Opiskovani (zadara - skorotchan zaridil :roker ), ocisteni, odmasteni toluenem

2) Zakladovka na hlinik -2 vrstvy - 129 Kc

3) Stribrna na disky Racing - 2 vrstvy - 159 Kc

4) Pruhledna (lak) na disky Racing- 2 vrstvy - 149 Kc

Barvy vsechny ve sprayi, strikano z 20-30 cm, jeste to neni dodelane, u posledniho kola mi dosla stribrna a lak vyzbyl jen na celni strany. Mozna jsem mel pouzit i plnic, pac mistama je povrch i po laku trochu drsnej, opiskovanej povrch no, dozenu to dalsi vrstvou pruhlednyho. Prace na celej den. :aut

[upravil dne 27/6/05 dtyrkas]

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Hezký kolečka, ale stříkat tyhle loukotě a pavučiny je bohužel trošku rozdíl :(

a jak jsi vlastne daleko? :myslim

Odesláno

Nóóóóó umyl jsem je nějakou chemií ze Spolany, sem tam na ně šáhnul smirkovým papírem a pak stříknul sprejem na ALU a bylo.

Kdybych chtěl nechat ty pavučiny zrenovovat, tak to vyjde skoro dráž než nový ALU.

Když je umeju, tak z určitý vzdálenosti a úhlu vypadaj i teď celkem slušně :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...