elton Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Wip com 3D má své mapy a Rneg má taky své mapy. Takže jesli máš 3D a zkoušíš tam dát mapy na Rneg, tak to nejde a naopak taky ne. Citovat
Aku654 Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Díky za info , tak že mi nezbyde nic jiného než koupit u Peugeota . Aku654 Citovat
elton Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Někde by se určite daly stáhnout. Citovat
Aku654 Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 Věřím ,že kouzelníci s internetem to dokáží,ale moje schopnosti na internetu jsou mizivé,takže se více méně spoléhám na ty co to dokáží,za co jim děkuji. Aku654 Citovat
BFG Odesláno 30. červenec 2015 Odesláno 30. červenec 2015 A nebo sehnat na Polském Aukru - Allegru. Citovat
Choze Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Zaujimava teoria : "Ak mu tam hodím iné mapy ako má zmení to len jazyk v navigačnom režime a ostatné všetko ostane v francúzštine...." takze ak tomu dobre rozumiem je mozne pouzit v aute aj ine mapy?? cize aj zmenit hlasove pokyny do cz pripade do sk jazyka?? Ahojte Pežoťáci. Kamarát ma kontaktoval s otázkou či by som mu nevedel pomôcť s jeho pežotom ktorého doniesol z francúzka. Je to 5008 r.v 2010. Potreboval by tam dať slovenčinu alebo češtinu do navigácie. Avšak neviem ako to funguje. Ak mu tam hodím iné mapy ako má zmení to len jazyk v navigačnom režime a ostatné všetko ostane v francúzštine. Teda to bude chcieť asi preinštalovať firmware alebo nie?. Ďakujem za každú odpoveď. Avšak vopred sa ospravedlňujem ak som pridal odpoveď do nesprávnej témy alebo rozprával o niečom zakázanom. Ak by niekto mal link alebo niečo čo by mi pomohlo s firmwarom určite by som poprosil aby ste ma kontaktovali v SZ. Automatador club ohodnotil 1 Citovat
wojtěch Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Jakou máte verzi firmweru.?? přemýšlím jestli dát upgrade na 50.03, ale někde jsem kdysi četl že potom nejdou "neorigo mapy" teď to ale už nemůžu dohledat.. Citovat
PetoD3 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Mozes kludne upgradnut na 50.03, neorigo mapy funguju. Ja mam tento fw a mapy 2015-1 z netu. Citovat
BFG Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 A dá se někde dohledat, v čem je rozdíl proti staršímu FW? Tím mám na mysli, jestli má vůbec smysl dělat upgrade? Citovat
Jirous Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 Opravy podle R50b verze (R50.03).Odstraněné poruchy: • Restart náhodně při výpočtu spuštění navigace • Různé dysfunkce Bluetooth (neslučitelnost s některými telefony, ztráta Bluetooth párování zahájení telefonního hovoru, špatné kvalita zvuku) • "Neznámé" se zobrazí místo jména volajícího při příchozím hovoru • při hodnocení rychlosti radar pro vozidla s rychlostí jednotky je míle • jen v Latinské Americe, restart navigačního systému (RNEG) po navigační obrazovka aplikace "demo" • v navigačním režimu: Posuvník upevněného na mapování GPS, kurzor posun na mapování GPS ve srovnání s aktuální pozici vozidla • čas přeceňovat nebo podceňovat příjezd když průvodcem • Ztrátové náhodné nastavení zvuku po získání startování motoru • Ztráta náhodný zvuku audio zakončil startu motoru • popraskání reproduktorů po startu vozidla • náhodné žlutou plachtu na Multifunkční displej • Ztráta Random Hodiny a nadmořskévýšky, • telefonním seznamu nebo historie hovorů uskutečněných z navigačního systému RNEG již není viditelná na multifunkčním displeji Citovat
Zbigi Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) Hele chlapi, a jak se tam dají nahrát jiné mapové podklady. Kupoval jsem auto v květnu 2015 a musím uznat, že navigace je velmi nedostačující. Jak mile narazím na objížďku, tak se mně za každou cenu snaží otočit zpět a to nemluvím o číslech popisných, které tam vlastně skoro ani nejsou. Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem Zbigi Citovat
wojtěch Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 seženeš mapy a nakopíruješ je na SD kartu co máš v rádiu.. Citovat
Zbigi Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 seženeš mapy a nakopíruješ je na SD kartu co máš v rádiu.. Dík za velmi stručnou odpověď . Nebyl by někdo kdo by to mohl trochu rozvést? Díky Citovat
wojtěch Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 co bys více chtěl rozvádět? mapy pohledej na netu nejnovější jsou tuším 2015 stáhneš většinou ZIP soubor, ten rozbalíš a složku database nakopíruješ na kartu. (já musel koupit novou větší kartu) Citovat
Zbigi Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 co bys více chtěl rozvádět? mapy pohledej na netu nejnovější jsou tuším 2015 stáhneš většinou ZIP soubor, ten rozbalíš a složku database nakopíruješ na kartu. (já musel koupit novou větší kartu) Tak já v autě mám 2014/2015 ed2. Což jsou nejnovější. ale chtěl jsem tam dát jiné. Garmin, Tomtom,Sygic,.... cokoliv jiného je lepší než ta hrůza co je tam. Citovat
wojtěch Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 neeee to tam nedostaneš.... mi třeba vadí že se točí šipka a ne mapa.... jsem zvyklý z jiných NAVI že šipka (poloha auta je pořád nahoru ..... Citovat
elton Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Tak já v autě mám 2014/2015 ed2. Což jsou nejnovější. ale chtěl jsem tam dát jiné. Garmin, Tomtom,Sygic,.... cokoliv jiného je lepší než ta hrůza co je tam. Tak to máš smůlu, nic jiného tam nedostaneš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.