Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Označení je to RNEG a tam umí dát češtinu zatím jenom f.Rachot a ta za ní chce 9000,- s dph. A stejně ti paní bude kecat anglicky.

Odesláno

Při předávání auta mi prodejce říkal, že na přelomu roku by měli dostat české lokalizace pro P5008. Nevěděl však zda se to bude týkat jen palubního počítače, nebo jen navigace. Také je možnost, že to je kec.

Odesláno

No je to kec, jak jsem psal výše, češtinu zatím jen přes Rachot za nesmyslné peníze a je to jen PP a navigace bez hlasu. Taky mě prodejce tvrdil, že s češtinou nebude problém a dneska se kroutí jak vývrtka.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Prodejce mi při prodeji řekl, že aktualizace map vyjde asi na 6 tisic. Takže jednou za deset let si to z aktualizuji. U nás se cesty stejně rychleji nestaví:D:D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vatsug a Cartmen, už jste vyzkošeli ty mapy? Nějak jsem se ještě nedostal do shopu pro sd kartu, ale jsem zvědavej kolik přibylo cest.

Odesláno

Tak mapy 2011/2012 už jsou na svém místě. Po rychlém prostudování jsem koukal, že obchvat Vídně i s dálnicí od Schricku už je i na mapě. Jinak mapy naběhly hned po strčení sd karty.

Odesláno

Eltone o jakych mapach to mluvis? O ofiko aktualizaci, nebo se ti tam podarilo strcit neco jineho? Pises, ze jsi si byl koupit sd kartu, tak to zni jako by jsi si tam nahral neco specialniho ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...