Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před chvílí jsem volal k Domanskýmu do Kyjí a tam mi řekli že jenom to tlačítko stojí 158,-Kč, tak nevim, jestli si nějaký radši nevyrobim z kusu černýho plastu.

Odesláno

Nakonec jsem se vypravil k Domanskýmu (lenost zvítězila) a přivezl jsem si tlačítko za 158,- a dálka opět funguje jak má. Rovnou jsem i vyčistil lihem plošák a je to v poho.

Odesláno

Co se týče tlačítka,tak jsem si ho vyměnil( cena asi10,- GM,popřípadě schopné elektro). A krytku dopasoval z membrány.Dálkač funkční a jak nový :-)))

Odesláno

Co tady chlapi naříkáte, že stopáďo je něco horentního. Upřímně, se divim, že se to vůbec vyrábí, kdyby se musel měnit celej klíček, bylo by to dražší. I když uznávám, že za kus šprcky je to nářez! :mad::mad::o:(:mad::papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Co tady chlapi naříkáte, že stopáďo je něco horentního. Upřímně, se divim, že se to vůbec vyrábí, kdyby se musel měnit celej klíček, bylo by to dražší. I když uznávám, že za kus šprcky je to nářez! :mad::mad::o:(:mad::papa

S tym klucikom mas teda pravdu, pytal som sa v Peugeote na nahradny (lebo mam len jeden) s DO 6500,-sk a bez 2000,-sk

tak davam radsej pozeor na ten jeden.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...