Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Prosím o radu . Chěl jsem se zeptat na nádobku chladící kapaliny u 2,0 HDI. Je na ní umístěné nějaké čidlo? Na té mojí je pouze víčko uzavírací a vedle je cca 2 cm díra a na ní nic není . Nikde jsem ani nenašel případné drátky k čidlu. Díky moc za rady.

Odesláno

Většinou bez čidla...u těhle motorizací býval problém s tímto čidlem , a tak bud je tam origo záslepka a nebo nádržka už bez díry.........já mám záslepku a odpojený kabel s upravou sowtu(aby to to čidlo nevidělo)

Odesláno

Ondra71 čo sa toho otvoru týka určite ho je potrebné zaslepiť nakoľko chladiaci okruh po zohriatí je pod tlakom (odpadá zavzdušnenie okruhu) a nebude sa ti odparovať chladiaca zmes.

Poľa SB by som ten snímač hladiny tam mal mať, no na vrchu nádržky nič nieje ale z boku nádržky sú dve zásuvky zapojené (viď obr).

post-27076-1410961953794_thumb.jpg

Odesláno

Nebol som to pozrieť na aute len takto na obrázku čo som mal vyfotený a zdalo sa mi že sú to káble zo zásuvkami. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...