skuci Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 To je hezka prace... chce to cas a trochu te namahy... Citovat
Cyklon Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Sion: naja přípravky s Carnaubským voskem jsou ty nejlepší Apropos jak tipuješ, jak dlouho to vydrží ? Citovat
Sion Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Na výdrž vubec nemam odhad, co jsem to naleštil tak to 3 dny jezdilo v desti a hladky je to porad. vezmu to jen lehce vodou a hadrem dolestim do sucha a doufam ze to bude jako po vylesteni. Citovat
Frozz Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Na výdrž vubec nemam odhad, co jsem to naleštil tak to 3 dny jezdilo v desti a hladky je to porad. vezmu to jen lehce vodou a hadrem dolestim do sucha a doufam ze to bude jako po vylesteni. Jak si přesně postupoval? Co jsem tak koukal, tak jsi použil 3 přípravky od Meg., první by měl být abrazivnější, aby sundal hologramy a povrchové škrábance, druhý by měl být méně abrazivní a lak by měl krásně zarovnat a vyleštit a třetí byl vosk? Nebo je to úplně jinak? V meguiars nabídce předhled nemám... Carnabua vosky jsou určitě super, mají své místo, ale výdrž je oproti syntetice slabší. Také záleží, kolik % obsahuje produkt oné carnabuy. [upravil dne 29/5/13 22:21 od Frozz] Citovat
Sion Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Postupoval jsem přesně jak píšeš. Teda první byl šampon od Megu. Myslel jsem si že první stupeň DEEP CLEAN bude podobný jako šampón a ono je to jak leštění. Leštění s carnaubem se mi líbí, do teď jsem používal turtle wax s carnaubem a je to snadná práce s pěkným výsledkem. Citovat
Frozz Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Jestli chceš prodloužit životnost vosku, tak doporučuju vrstvit - tzn. udělat ještě 1 vrstvu po nějakých 24h, což už je . Jinak myslím, že budeš mít ochranu na cca 1 měsíc určitě, možná 2, ale je to jen hrubý odhad, to pak poznáš na autě sám, až ho budeš mýt, zda tam ten vosk je nebo už není. [upravil dne 30/5/13 10:42 od Frozz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.