Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaký autovosk? Vybrán Meguiars - sleva pro PC 10%

Recommended Posts

Odesláno

Na výdrž vubec nemam odhad, co jsem to naleštil tak to 3 dny jezdilo v desti a hladky je to porad. vezmu to jen lehce vodou a hadrem dolestim do sucha a doufam ze to bude jako po vylesteni.

Odesláno
Na výdrž vubec nemam odhad, co jsem to naleštil tak to 3 dny jezdilo v desti a hladky je to porad. vezmu to jen lehce vodou a hadrem dolestim do sucha a doufam ze to bude jako po vylesteni.

Jak si přesně postupoval? Co jsem tak koukal, tak jsi použil 3 přípravky od Meg., první by měl být abrazivnější, aby sundal hologramy a povrchové škrábance, druhý by měl být méně abrazivní a lak by měl krásně zarovnat a vyleštit a třetí byl vosk? Nebo je to úplně jinak? V meguiars nabídce předhled nemám...

Carnabua vosky jsou určitě super, mají své místo, ale výdrž je oproti syntetice slabší. Také záleží, kolik % obsahuje produkt oné carnabuy.

[upravil dne 29/5/13 22:21 od Frozz]

Odesláno

Postupoval jsem přesně jak píšeš. Teda první byl šampon od Megu. Myslel jsem si že první stupeň DEEP CLEAN bude podobný jako šampón a ono je to jak leštění.

Leštění s carnaubem se mi líbí, do teď jsem používal turtle wax s carnaubem a je to snadná práce s pěkným výsledkem.

Odesláno

Jestli chceš prodloužit životnost vosku, tak doporučuju vrstvit - tzn. udělat ještě 1 vrstvu po nějakých 24h, což už je :). Jinak myslím, že budeš mít ochranu na cca 1 měsíc určitě, možná 2, ale je to jen hrubý odhad, to pak poznáš na autě sám, až ho budeš mýt, zda tam ten vosk je nebo už není.

[upravil dne 30/5/13 10:42 od Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...