Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci,

potřebuju poradit. Po výměně tlumičů mi začala klechtat náprava na pravým zadním kole. Rád bych věděl, jak je tam kolo uchycený, jestli na gumě nebo na ložisku a popřípadě jak by se to dalo vyměnit. Pokud je tu někdo z peugeotu, tak bych ocenil třeba nákres a cenu. Jestli se to dá přelisovat nebo vyměnit celou nápravu.

Tady je krátký videjko jak to klechtá (za jízdy to brutálně vrže).

Zapněte si zvuk a uslyšíte to.

Díky

Odesláno

Proces, ktory ta caka je repas napravy, preberalo sa to tu velakrat, je to financne najvyhodnejsie a mas pokoj na celu zivotnost auta :papa

+ je dobre vymenit aj silentbloky ;)

Odesláno

tak tohle je silně havarijní stav :D já byl u p. Hejdy u Litoměřic což je trošku z ruky u tebe, cena 5k s novým obložením zadních brzd

Odesláno

No hele, mám možnost koupit zadní nápravu půl roku po repasu. Kluk chce za to 5tis.

Jeden známý do dělal repas říká, že je to drahý a že by se to dalo koupit levněji. Co myslíte?

Odesláno

juke píše, že ho repas stál 5tis. ... taky záleží, jak by ten repas udělám (u té nabízené za 5tis), kolikrát po roce opět tuhne ...

Odesláno
No hele, mám možnost koupit zadní nápravu půl roku po repasu. Kluk chce za to 5tis.

Jeden známý do dělal repas říká, že je to drahý a že by se to dalo koupit levněji. Co myslíte?

zjisti cenu pro sebe (těch firem dělajících repas je více) a nechej udělat--je to hotovo za 8hodin--kus za kus i s montáží

Odesláno

Takže co, mám vzít tu nápravu za 5 a vyměnit si to sám? To zvládnu, toho se nebojím. Zkusím ho kdyžtak stáhnout na 4 nebo 3 a půl.

Odesláno

Volal jsem mu a prej to půl roku jezdilo a pak půl roku na to venku pršelo, takže je orezlá ale jinak ok, tak nevím.

Teď jsem tady našel na fóru odkaz na AutoDomin. Komplet náprava 7800kč. Celou ale nepotřebuju, čepy a tlumiče mám ok, tak kdybych skončil na těch 5 tisících, tak bych se asi svezl do Humpolce. Uvidíme no

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...