Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Ahoj kluci, potřebuju poradit. Po výměně tlumičů mi začala klechtat náprava na pravým zadním kole. Rád bych věděl, jak je tam kolo uchycený, jestli na gumě nebo na ložisku a popřípadě jak by se to dalo vyměnit. Pokud je tu někdo z peugeotu, tak bych ocenil třeba nákres a cenu. Jestli se to dá přelisovat nebo vyměnit celou nápravu. Tady je krátký videjko jak to klechtá (za jízdy to brutálně vrže). Zapněte si zvuk a uslyšíte to. Díky Citovat
Qcko Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 Proces, ktory ta caka je repas napravy, preberalo sa to tu velakrat, je to financne najvyhodnejsie a mas pokoj na celu zivotnost auta + je dobre vymenit aj silentbloky Citovat
juke Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 tak tohle je silně havarijní stav já byl u p. Hejdy u Litoměřic což je trošku z ruky u tebe, cena 5k s novým obložením zadních brzd Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Autor Odesláno 26. srpen 2011 No hele, mám možnost koupit zadní nápravu půl roku po repasu. Kluk chce za to 5tis. Jeden známý do dělal repas říká, že je to drahý a že by se to dalo koupit levněji. Co myslíte? Citovat
MilanF1 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 juke píše, že ho repas stál 5tis. ... taky záleží, jak by ten repas udělám (u té nabízené za 5tis), kolikrát po roce opět tuhne ... Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Autor Odesláno 26. srpen 2011 Repas bych si dělal sám Kluk chce za celou nápravu 5 tisíc. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 No hele, mám možnost koupit zadní nápravu půl roku po repasu. Kluk chce za to 5tis. Jeden známý do dělal repas říká, že je to drahý a že by se to dalo koupit levněji. Co myslíte? zjisti cenu pro sebe (těch firem dělajících repas je více) a nechej udělat--je to hotovo za 8hodin--kus za kus i s montáží Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Autor Odesláno 26. srpen 2011 Takže co, mám vzít tu nápravu za 5 a vyměnit si to sám? To zvládnu, toho se nebojím. Zkusím ho kdyžtak stáhnout na 4 nebo 3 a půl. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 když je opravdu půl roku po repasi a cenu ještě stáhneš dolů, tak ji ber--přehodit ji není problém Citovat
Dohny Odesláno 26. srpen 2011 Autor Odesláno 26. srpen 2011 Volal jsem mu a prej to půl roku jezdilo a pak půl roku na to venku pršelo, takže je orezlá ale jinak ok, tak nevím. Teď jsem tady našel na fóru odkaz na AutoDomin. Komplet náprava 7800kč. Celou ale nepotřebuju, čepy a tlumiče mám ok, tak kdybych skončil na těch 5 tisících, tak bych se asi svezl do Humpolce. Uvidíme no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.