Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud si to videl na fotkach,tak to dost klame :) ja mam od Osramu parkovacky Cool Blue a normalne sviti zlute,ale na fotkach je krasna bila

Odesláno

Hm... Dobře, ale já to viděl živě. Když se kouknu třeba na světla od BMW, taky je mají ty novější modely ve stylu angle eyes a svítí extra silně bílou barvou... Chci vědět, jestli je možnost tohoto efektu dosáhnout, popř. čím a nebo jestli musím koupit nové světla, popř. jaká???

Odesláno

V tom případě si kup BMW, protože efektu který mají jejich kroužky ničím jiným nedocílíš ;) Můžeš si i koupit jiná světla, která mají bílé kroužky, ale poteče do nich a v noci nic neuvidíš :papa

Odesláno
Odesláno

AAAAAha.. No chtělo by to někoho, kdo ty moje světla dobře zná... Jestli to nepůjde, tak vpoho, ale jen, že já ty světla nechci na svícení v noci, na to jsou ty xenony, já to chci na denní svícení...

Odesláno

No ja som to sem šupol lebo viem, že na starších BMW s angel eyes sa dávali origo tiež také žlté krúžky... Všetko sa dá určite nejako dobastliť ale keby som si nebol istý tak to dám tiež radšej niekomu spraviť a mal by som pokoj :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...