hipisko Odesláno 21. srpen 2011 Odesláno 21. srpen 2011 Caute, bol som v rakusku, siel som len par km pozdlaz dialnice a neoplatilo by sa mi kupovat dialnicnu znamku, samozrejme rakusania hned za hranicami kukali s dalekohladom.... Navigacia ma stale navigovala na dialnicu, napriek tomu, ze som odskrkol tie checkboxy toll, ferry a podobne...Raz ma ta navi aj zblbla a na kruhaci som odbocil podla nej a sup ho rovno na dialnicu, mi riadne lepilo az po dalsi exit pokial som z dialnice nevypadol.... Je este nejaky sposob, ako vypnut tie dialnice? Mapy mam najnovsie, firmware tiez, tusim 8,20 . Citovat
chuck11 Odesláno 22. srpen 2011 Odesláno 22. srpen 2011 Tak snad dáš nové navigování na cíl a tam zaškrtneš vyhnutí mýtům(dálnicím) pak by tě to mnělo navigovat mimo ně Citovat
hipisko Odesláno 22. srpen 2011 Autor Odesláno 22. srpen 2011 no mam t po anglicky a v guidance criteria mam tri moznosti. with tolls, with ferry a traffic info. Vsetky tri som odskrtol, aj ked podla mna staci odskrtnut len with toll, a aj tak ma na tu dialnicu navigovalo :-( kua asi si nainstalujem drziak na telefon a navi pouzivat na nom. Tam to funguje spolahlivo. Citovat
Brizan Odesláno 23. srpen 2011 Odesláno 23. srpen 2011 A nebo si kup dálniční známku a máš po problému:D:D;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.