Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pechyho 407 2.0 HDi - jsem zpět!

Recommended Posts

Odesláno

Předpokládám, že mluvíte o tom odkazu na bazoši:myslim Ta řidičova strana je problém, jak člověk z auta vystupuje a nastupuje, tak to časem rupne.

Odesláno

Mrzí mě pouze to, že nemají výhřev. Jsme na vážkách pro jakou variantu se rozhodnout. Zda oželit výhřev a mít polokůži nebo vyrazit do Polska pro komplet kožené i s výhřevem.

Odesláno

Tak sedačky jsou doma :mrk

Rád bych je pořádně vyčistil, oživil a naimpregnoval. Prolez jsem snad všechny témata o udržování kůže zde na fóru, ale nic pořádného jsem nenašel. Koukal jsem ještě na Ford, VW a Audi clubu a všichni chválí autokosmetiku AutoGlym.

Z Ford klubu někdo natočil video z čištění:

http://www.youtube.com/watch?v=etDAgHfjc_w&feature=player_embedded

Máte s kosmetikou AutoGlym nějaké zkušenosti?

e0080860_22322465.jpg

Odesláno

Ja se tim zivim a AG muzu jedine doporucit, na kuzi je vyborna.. hlavne to cistidlo, uvidis,kdyz svoji sedacku kazdej mesic timhle otres,jak budes mi spinavej hadr. pak impregnace, nechat vsaknout a jezdit.. Opravdu mohu doporucit. ja tim delam i volant a kuzi u radicky, aby to neztvrdlo a nepopraskalo. Ted jsem to akorat objednaval kamaradoj do BMW, ma svetly sedacky a od kozenyho pasku ma porad cernej pruch na sedacce,timhle to jde raz dva dolu.

Odesláno

Tak ta sedačka spolujezdce je fakt neskutečný rozdíl! :o

Takže stačí pouze to čistidlo a balzám? Nebo ještě předtím sedačky otřeš třeba vlhkým hadrem?

Odesláno

To cistidlo staci, uvidis,ze ti to udela penu a kdyz je to hodne spinavy, coz na cerny kuzi neni videt,tak muzes i kartackem. JInak pokud to budes objednavat, vem si k tomu rovnou dve microuterky,ale kvalitni, ne ty co koupis v drogerce za 50,- 10 kusu. uvidis, budes spokojenej. a hlavne ti to vydrzi fakt dlouho. Na tech fotkach to tak nevyzni, na zivo to je lepsi. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...