zemlyk90 Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 zdravim všechny! mám 406tku rv.99 novou masku, sedana a shánim kabel k cd changeru s konektorem viz foto, nebo celý changer i s kabelem. Vlastně by mi stačilo sehnat jen ten konektor s 10 cm drátků. Musim svůj uštípnout mám zoxidované piny.. Nemáte někdo v kufru tenhle kablík, nebo nevíte kde se dá ten konektor sehnat? Ptal jsem se v peugeotu a poradili mi vrakáče... no zkoušim napřed tu.. díky moc! Citovat
Ferry Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 kontaktni plisky maji obj cislo 6542 WY cena 21.90Kc/ks, vnitrek do ktereho se zacvakavaji ma obj. cislo 6542 ZR cena 33.90Kc. ten vnejsi modrej plast asi nepotrebujes ale ma obj. cislo 6541 N3 cena 85,50Kc Citovat
zemlyk90 Odesláno 18. srpen 2011 Autor Odesláno 18. srpen 2011 Diky moc Ferry, jeste mi prosim porad kde to mam objednat. ptal jsem se u Domanskyho a tam mi rekli ze jde sehnat jen cely kabel, za to chteli ranec, tak sem se obratil sem.. Diky! Citovat
Ferry Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 prijd do peugeotu, ze chces objednat tyhle cisla, jim se to nejspis nechtelo hledat v katalogu, kdyz jim je nadiktujes a reknes pocet, tak by to meli bez problemu objednat Citovat
zemlyk90 Odesláno 29. září 2011 Autor Odesláno 29. září 2011 tak piny jsem koupil i tu černou věcičku co se to do toho strká, ale changer stále nepremává.. zkoušel jsem jestli do nich jde až do kufru proud, a jde, takže tam problém není.. Spíš bych ještě potřeboval fotku nebo nějaký schéma, kterej drátek kam patří zastrčit. Najde se nějakej dobrák? díky!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.