Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim všechny! mám 406tku rv.99 novou masku, sedana a shánim kabel k cd changeru s konektorem viz foto, nebo celý changer i s kabelem. Vlastně by mi stačilo sehnat jen ten konektor s 10 cm drátků. Musim svůj uštípnout mám zoxidované piny.. Nemáte někdo v kufru tenhle kablík, nebo nevíte kde se dá ten konektor sehnat? Ptal jsem se v peugeotu a poradili mi vrakáče... no zkoušim napřed tu..:) díky moc!

post-30402-14109619329785_thumb.jpg

Odesláno

kontaktni plisky maji obj cislo 6542 WY cena 21.90Kc/ks, vnitrek do ktereho se zacvakavaji ma obj. cislo 6542 ZR cena 33.90Kc. ten vnejsi modrej plast asi nepotrebujes ale ma obj. cislo 6541 N3 cena 85,50Kc

Odesláno

Diky moc Ferry, jeste mi prosim porad kde to mam objednat. ptal jsem se u Domanskyho a tam mi rekli ze jde sehnat jen cely kabel, za to chteli ranec, tak sem se obratil sem.. Diky!

Odesláno

prijd do peugeotu, ze chces objednat tyhle cisla, jim se to nejspis nechtelo hledat v katalogu, kdyz jim je nadiktujes a reknes pocet, tak by to meli bez problemu objednat

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak piny jsem koupil i tu černou věcičku co se to do toho strká, ale changer stále nepremává.. zkoušel jsem jestli do nich jde až do kufru proud, a jde, takže tam problém není.. Spíš bych ještě potřeboval fotku nebo nějaký schéma, kterej drátek kam patří zastrčit. Najde se nějakej dobrák?:papa díky!!;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...