koumák Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Chlapy mám dotaz, když proud do kompresoru jde, spojka spíná,klimatizace naplněná ,musí se kompresor rozběhnout nebo je to ještě někde jištěný ? Citovat
Ferry Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 pokud sepne spojka, musi chladit, kdyby nebylo chladivo, nesepne spojka Citovat
koumák Odesláno 18. srpen 2011 Autor Odesláno 18. srpen 2011 Ferry jde mi oto že kompresor sepne o stejně to nechladi a chladiva je přesně jak má být. Plněna v klimaservisu v pondělí. Citovat
Ferry Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 no ptal ses, zda je to jeste nejak jisteny, tak prave pokud je dostatek chladiva, tak sepne spojka a pak uz musi chladit, pokud nechladi, tak bud ta spojka prokluzuje (da se serizovat jeji vule) nebo je neco s kompresorem, s redukcnim ventilem nebo neco jineho. jeste me napada, pokud mas digitalni klimu, muze byt spatny servomoturek klapky michani teply/studeny vzduch a ohriva se ti to o radiator Citovat
koumák Odesláno 18. srpen 2011 Autor Odesláno 18. srpen 2011 Tak závada už je jasná ,kompresor pouští kolem hřídele do spojky ta je celá vymaštěná a klouzala tak dlouho až schořela cívka.Jinak taky blblo relátko v bsi ale to jsem rozchodil.Kompresor asi skusím sehnat jinej,tak že tak no. Citovat
koumák Odesláno 24. srpen 2011 Autor Odesláno 24. srpen 2011 Tak kompresor jsem přetěsnil,vymněnil cívku ve spojce a dnes nová nápln.V tomhle vedru vám řeknu klima to je paráda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.