hYena Odesláno 21. srpen 2011 Autor Odesláno 21. srpen 2011 Nepochopil..... Tak já vím, jsem trochu pako. Nicméně problém vyřešen. LOCK Citovat
mblcz Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Sundal jsem si ručičky, protože mi přestal fungovat otáčkoměr. Byl špatný strojek, který jsem vyměnil, ale bohužel jsem si neoznačil jak nasadit ručičky paliva a teploty. Palivo je tu vyřešeno, ale co teplota? Napadá někoho jak ji srovnat? :-) Díky Citovat
command Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Vies aku ma mat teplotu auto pri zohriatom motore? Ak hej problem vyrieseny zohrej motor na max teplotu daj dole plexisklo a urob presne to iste ako s palivovou rucickou cize vytiahnut a umiestnit ju do spravnej polohy. Citovat
ChouLu Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 mblcz: Nejlépe přes diagnostiku pokud by si měl cestu na vysočinu,tak ti to za drobnej poplatek napíchnu a seštelujem to nebo pokud by si měl zájem a zaplatil cestu, jsem schopen třeba o víkendu přijet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.