-_-Hlavaty-_- Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 chcel by som si vymenit vo svojom aute reproduktory .. nieco som vycital,ze sa dost zle dava dole tapacir .. je to naozaj take zle? .. a ake repro by ste mi odporucili? .. netreba mi nejak extra hifi,no nech to uz aj hra kusok poriadnejsie dakujem .. Citovat
DanHal Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 jde to dobře, akorát nesmíš zapomenout na nějakej šroubek a dávat bacha ať se ti neulomí ty bílý plastový spony Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 jde to dobře,rozdělával jsem to když jsem měnil zrcátko,jenom jsem ulomil dvě bílý plastový spony,které jsem nakonec dostal grátis v Peugeotu když jsem si šel pro plastový kryt zrcátka který jsem nechal v Peugeotu nastříkat Citovat
-_-Hlavaty-_- Odesláno 16. srpen 2011 Autor Odesláno 16. srpen 2011 no fajn..tak ja sa do toho asi cez vikend pustim a snad to dobre dopadne ..a este by som sa chcel spytat..nejake tipy na konkkretne repro by ste mi nevedeli dat? ..nieco za rozumnu cenu s dobrym zvukom Citovat
Pa.vlos Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 Pokud jen vyměníš repro za jiné tak si stejně moc nepomůžeš....audio v 307 je tak nešťastně řešený, že je potřeba trochu úprav.... Už se to tu probíralo spoustukrát...zkus pohledat, slušně jsme se na toto téma rozepisovali.... Přeju hodně štěstí při montáži . Citovat
teenager Odesláno 26. srpen 2011 Odesláno 26. srpen 2011 ja som namontoval do mojej 307 subwoofer Sencor WA0802 (75W, asi 60€, krasne vosiel pod sedacku) a uplne to zmenilo zvuk... stacilo dokupit k tomu asi za 30€ original kabelaz na SW... mam tam RT3... keby si chcel viem dat rady ako namontovat subac a kadial tahat napajanie z baterky a zvuk z radia... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.