Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci.Mala otazecka.Mam palubni pc,sednu do auta vse ok.Pustim zadni sterac,pootocim konec packy a prepne se mi na pc nabidka,DOJEZD za SPOTREBU atd.Cim vic stiram,otacim tim koncem tak porad prepinam pc.To by mne ani tak nesralo,ale dojedu domu je tam najeto x km s x spotrebou.Jdu dom a za hodku doju do auta nastartuji podivam se na pc a vse je vynulovano,smazano.Co to je?To mi nikdy nedelalo?Dekuji za radu a pomoc. :fnuk

Odesláno

videl bych to na rozbitou packu pod volantem, bude uvnitr litat kousek ulomeneho kontaktu a zpusobovat ty nechteny prepinani a nulovani, vcelku casta zavada,

Odesláno

Jj omlouvam se ze jsem to nenasel.A bude to jen v tom konecku?Nebo mam rozdelat celou tu packu?Staci kdyz to vyloupnu a vycistim teda doufam ze to pomuze :-)

Odesláno

melo by stacit sundat jen ten konec packy, opravoval jsem to kamosovi prave na te C5, delalo to podobne veci

Odesláno

Souhlasím, mě to na mé 307 dělalo taky, byla uvnitř ulomená ta pacička a lítala si tam jak chtěla, stačil malý kousek měděného drátku a pájka a šup bylo opraveno.

Odesláno

Hmmm tak jsem to vyloup ale jejda.Vytach jsem tu zelenou pasku.Tak nevim jestli to ted musim cele rozebrat :-( a nebilo tam nic ulomene :-( tak jsem to vycistil a dufam ze to sprovoznim.

Odesláno

Stačí hledat :)

Jen tam má nekreslený, že to propojil (to červený) , já bych to nedělal, budeš mít tu pacičku co je uvnitř kroužku zlomenou, stačí jí nastavit kouskem měděného drátku, aby byla tam kde má. To uvidíš až to rozděláš, rozhodně nemusíš sundavat celou páčku, stačí rozdělat jen ten konec dle návodu.

Odesláno

Jj ja to vse uz udelal.Jenom ten konec je propojen zelenou paskou ktera vede ibformace.Mne se povedlo ji vytahnout z cele ty pacicky a ted ji potrebuji vytahnout celou abych to zpatky zapojil :-).Je nejaky navod na vylupnuti cele ty packy??

Odesláno

Ale jak som to rozdelal tak vse bylo ok.Nic tam nelitalo a nebylo ulomene ale PP se prepinal pri spusteni zadneho sterace a sam se mazal.Tak jsem to vycistil.Myslite ze tam nemuze byt nejaky jiny problem??

Odesláno

hmm tak cely packy se sundavaji blbe, jsou jako jeden komplet, musi dolu airbag a volant a pak se demontuje celej modul COM, ten samotnej jsem teda jeste nerozebiral, asi to nejak pujde, ale zkusenost nemam, abych poradil

5796216_1.jpg

Odesláno

to FERRY: ak sa mozem opytat kolko asi stoji oprava resp. cena celeho bloku ovladania valeo? mne to uplne odislo dokonca aj svetla mi prestavaju svietit v noci a to uz neni sranda, mam aktivovane denne svietenie cez den je to ok ale v noci ked zapnem pristrojovku tam blbnu smerovky aj cele osvetlenie rovnako vonku aj vnutri auta vopred vdaka :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...