Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mě tam jdou kvalty ztuha 1 a 2 ale jenom než se auto zahřeje. Když je -10 tak mám problem tam 1 dostat i dostat zas ven :)

Někde se tu probíralo nalití oleje pro automatický převodovky (hydraulický olej) do man. převodovky, zkus to vyhledat. Já to zatím nezkoušel...

Odesláno

mám pocit, že tuhnoutí oleje v mrazu je normální ne? Mám příběh : Známej koupil 4 Golfa 1,9 TDI dva roky starou ( tehdá ) a jel na Praděd.Tam týden lyžoval a když sedl do auta a nastartoval auto tak se mu vylil po zahřátí olej. Diagnóza ? V servisu VW řekli že vlivem mrazu došlo roztažností oleje k vytlačení jakéhosi čehosi a následne tím protekl olej.Když to stálo tak ok, jakmile spustilo čerpadlo při nastartování tak to chrstlo ven. Reklamace? žádná....běžný jev.

Třeba mně na Shade běžně přimrzala spojka.Já vždycky před startem bez spojky vyřadil a startoval bez vyšlápnutí spojky, protože se mi dvakrát stalo, že při sešlápnutí přimrzlé spojky se vyku.... spojkový váleček.A co jsem teď vypozoroval je, že to začínají dělat i Favority. Kde je krpa nevim.

Odesláno

CHtěl jsem jenom přispět mou několikrát ověřenou zkušeností, že manualní prevodovky PSA jak řady MA,BE,MG mají a VELMI žádají předepsaný olej, speciálně dodávany 2mi olejářskými firmamy právě pro tyto skříně. Je to na obalech uvedeno. I kolegové a kamarádi z konkurenčních servisů si pro ně po zkušenostech jezdí.

Odesláno

Já jsem měl podobný problém na Vektře, rval jsem tam ty kvalty vzloženě násilím, ale Oply jsou známý nepřesným řazením. Pomohlo (asi 2 x do roka) nechat seřídit v serbvisu kulisu řazení (to je ňákej bazmek, ve kterým běhá řadící páka).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...