Thomashko Odesláno 7. říjen 2011 Odesláno 7. říjen 2011 Díky chalani, budúci týždeň letím kúpiť spínač. Citovat
jojosavi Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 Zdar. Tu je manual na vymenu toho brzdoveho spinaca v pdf ak niekomu pomoze. Brzdovy spinac 407.pdf Citovat
Thomashko Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 No dopadol som tak, spínač som kúpil nový v Peugeote ( 32 € ), vymenil som ho, závada pretrváva. Už mám aj kontakt na skvelého mechanika, ale nemám čas sa k nemu dopratať. Začiatkom januára cestujem do Švajčiarska a tam by to bolo bez funkčného ABS husté, takže musím s tým niečo robiť. Vyššie som písal, že nefunguje ani tempomat, ale nie je tomu celkom tak. Niekedy ide, niekedy nie. Ale to mi robilo aj pri tom starom brzdovom spínači, keď som bol v tom, že nefunguje a raz som ho len tak zapol a fungoval, potom zas nie a zasa áno... [upravil dne 3/12/11 04:07 od Thomashko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.