Gideon Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda nemá někdo podobnou zkušenost. Koupil jsem nový vůz 207sw v prodejně v Plzni. Vyskytly se dvě věci, jedna je, že vůz byl psán s autorádiem + 6 repro, ale přišel jen se 4 repro, chyběly repra v zadních dveřích. Po dlouhé debatě s prodejcem, je údajně chyba v konfigurátoru na netových stránkách, která se přenáší i do faktury. Navíc mě prodejce tvrdil, že se dávají jen čtyři. To se mě ale nezdá. Druhá věc je zadní plato které se nadzvedává při zavření pátých dvěří. Už jsem tu viděl, že se to někomu taky stalo, tak nevím jestli to není častá vada. Už jsem reklamoval, uvidím jak dopadnu. Citovat
Milošš Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Nazdar, S tymi reproduktormi (v zaklade s radiom RD4) je to tak ako hovori predajca, davaju sa len 4 (2 v vyskove v palubovke + 2 v prednych dverach). 6 reproduktorov sa dava ak sa nemylim len k radiu s navigaciou. 6 reproduktorov sa davalo do zakladu s RD4 pred faceliftom. A to stym platom, mam SW uz 3 roky ale zatial (si musim zakopat) som tento problem nemal Citovat
pipistrel Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 nieco na tom bude. mam jeden z poslednych kusov predfacelift a mam 6 reprakov Citovat
Gideon Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 To s těma repro zní rozumně, tak dík za vysvětlení . Jinak plato tedy počkám až se vyřeší a pak sem přidám jak se to vyřešilo. Citovat
Modzillo Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 ja len potvrdím info kolegu z českej predajne: pred faceliftom - 6x repro po facelifte - 4x repro Pri najvyššej výbave (v SR pod názvom Sport alebo Sport Outdoor) je 6x repro aj po facelifte!!! Citovat
Yarda_cz Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Při koupi nové 207sw mě to taky zarazilo, prodejce mi též sdělil, že je to chyba, v autě jsou jen 4 ks Citovat
Gideon Odesláno 19. srpen 2011 Autor Odesláno 19. srpen 2011 Zdravím, tak plato mně bylo vyměněno a je OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.