Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda nemá někdo podobnou zkušenost.

Koupil jsem nový vůz 207sw v prodejně v Plzni. Vyskytly se dvě věci, jedna je, že vůz byl psán s autorádiem + 6 repro, ale přišel jen se 4 repro, chyběly repra v zadních dveřích. Po dlouhé debatě s prodejcem, je údajně chyba v konfigurátoru na netových stránkách, která se přenáší i do faktury. Navíc mě prodejce tvrdil, že se dávají jen čtyři. To se mě ale nezdá. Druhá věc je zadní plato které se nadzvedává při zavření pátých dvěří. Už jsem tu viděl, že se to někomu taky stalo, tak nevím jestli to není častá vada. Už jsem reklamoval, uvidím jak dopadnu.

Odesláno

Nazdar,

S tymi reproduktormi (v zaklade s radiom RD4) je to tak ako hovori predajca, davaju sa len 4 (2 v vyskove v palubovke + 2 v prednych dverach). 6 reproduktorov sa dava ak sa nemylim len k radiu s navigaciou. 6 reproduktorov sa davalo do zakladu s RD4 pred faceliftom.

A to stym platom, mam SW uz 3 roky ale zatial (si musim zakopat) som tento problem nemal

Odesláno

ja len potvrdím info kolegu z českej predajne:

pred faceliftom - 6x repro

po facelifte - 4x repro

Pri najvyššej výbave (v SR pod názvom Sport alebo Sport Outdoor) je 6x repro aj po facelifte!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...