Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Už když jsem koupil Peugeota 206 sw 1.4hdi rv.2003 z bazáru tak mi nefungoval klaakson,říkal jsem si že je to prkotina která pujde určo lehce a levně oppravit.Vydal jsem se do servisu řek maníkovi o co go a ten se jen zasmál a pravi,, no jo to je známá bolest pažoutů,,Volant promačkával,promačkával a řek mi že ve volantu je vše spojené airbek+klakson přes něco a to je vymleté.Prý by se to muselo vše sundat to by byla práce tak na cca 1,5hodky +ten díl.Říkám mu ok a co by to koštovalo a když mi řek cca 5 až 6 tisíc tak mi zamrzl usměv na to mi řek nebojte nejste jedinej komu se to stalo a je tu i levnější varianta a to ta že z boku se vyvede páčka na klakson jak to měla stará dobrá šhádeska. Tak nevím, zdá se mi to jako pěkná blbost oprava klaksonu kolem 5 - 6 táců.Jinak sem koukal na pojistky a ty jsou ok:) nemáte s tím někdo zkušenost díky....

Odesláno

Sezen nekoho v okoli s diag, over pres ni funkcnost tlacitka, pokud nebude fungovat tlacitko , rozebrat a podivat se co se tam jede, popr to prostrikat WD40.

Druha moznost je zmerit zda ti leze napeti do klaksonu, takze merit a merit :)

Neuvadis od kud jsi, pokud by si byl pobliz vysociny, na diagu se muzem domluvit ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...