Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam zase problem s cukanim ale len pri nastartovani, ak mi auto stoji cely den. Niekolkokrat cukne a hlavne s nim zatrasie. Ale to bude asi zotrvak. To cukanie je mozno len 5x a potom uz je dobre. Ziadne kolisanie otacok. Idem vymenit palivak lebo za rok a pol som ho este nemenil:mad: . Mozu to byt vstreky? Dakujem

Odesláno

Řekl bych, že po výměně EGR je to ještě horší než předtím. Teď jsem se dočetl, že po výměně EGR za nový je potřeba přehrát SW v ŘJ motoru (mám r. 2004). Tak asi budu muset dohnat někoho, kdo mi to přehraje. Je na to potřeba origo dia s přístupem na internet.

Odesláno
Řekl bych, že po výměně EGR je to ještě horší než předtím. Teď jsem se dočetl, že po výměně EGR za nový je potřeba přehrát SW v ŘJ motoru (mám r. 2004). Tak asi budu muset dohnat někoho, kdo mi to přehraje. Je na to potřeba origo dia s přístupem na internet.

Čau,byl jsi někde už nahrat ten soft jestli ti to nějak pomohlo ?

Odesláno

Tak to je fakt zahada,jedině fakt zkusit ještě ten soft.no mě se to akorat změnilo že minule to hodně cukalo za studena a ted to je naopak,ted za studena skoro nic. Dnes mi odepsali z Peugeotu a napojeni na diag 1799+přeprogramovani jednotky cca 600,- pěkna palka

[upravil dne 29/10/11 12:44 od Michal.B]

Odesláno

Tak jsem tam měl chybu P0406, ale bylo to nejspíš způsobeno odpojením EGR. Znovu jsem načetl EGR, tentokrát v Diagboxu, vše proběhlo OK. Cuká dále. Takže snad v pondělí budu chytřejší, pokud vyjde nahrání nového softu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...