Dominika66 Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Ahoj, mám dotaz 1 / někdo mi ukradl kryt ze zrcátka u řidiče - stříbrná barva .... kde to koupím ? nějaký vrakoviště ? volala jsem snad na 5 vrakovišt a marný a nový + lak 1300,- to je moooc... 2/ auto se mi z ničeho nic začne při jízdě klepat a chcípne to... nastartuji a jede dalších 5 km a opět to samé... pár dní ho nechám a jede zase...a pak se to zase opakuje. Diagnostika nic neukázala :/ díky za rady !!!! Citovat
slajo Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Ahoj, za 20€ som našiel oba chrómové kryty, ak máš záujem, môžem ti ich objednať. Citovat
Bloodeye Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Klepanie a skapanie motora= pravdepodobne spinava skrtiaca klapka, tiez som mal ten problem... treba vycistit Citovat
Dominika66 Odesláno 30. srpen 2011 Autor Odesláno 30. srpen 2011 Ahoj, díky za odpovědi. Jinak kde si můžu objednat ty kryty ? to je super cena.. V pátek jsem si sedla do auta a opět to samé, po chvilce to vyplo... :/ něco mi to na palubku psalo s Imobilizerem... tak nevím zda není problem tam, nechávala jsem si dělat nový klíč k autu, ale zase je mi divné, že by to týden jezdilo a týden nejezdilo, jsem z toho na nervy...:( s tou klapkou nebo jak jsi to psal to uděláme, vím, že mi tam můj kamarád něco nastavoval přes motor, jelikož mi to na palubce psalo Economy mode... Díky za odpovědi a pomoc !!! Citovat
eXilimCZ Odesláno 30. srpen 2011 Odesláno 30. srpen 2011 Economy mode je trošku něco jinýho. Je to mod kterej se aktivuje když zbývá tuším 60% baterky v autě (ccčka maj přece jen menší kapacity). Když je tento mod aktivní, nejde zapnout radio ani žádná elektronika. Mimochodem měl sem stejnej problém, ale pro zmenu já měl špinavej palivovej filtr... Citovat
ChouLu Odesláno 31. srpen 2011 Odesláno 31. srpen 2011 ECO mode mi naskakuje u klasicky 206SW po 5 minutach klidu v aute Citovat
Dominika66 Odesláno 1. září 2011 Autor Odesláno 1. září 2011 hmm teď tomu už vůbec nerozumím, takže mám koupit novou baterku ?? já jsem s ním v zimě nejezdila a baterka byla totálně mimo, a tak jsme jí přes strartovací kabely nahodily a jezdilo to super. A teď jsem s tím 14 dní nejezdila a opět přes startovací kabely nahodily, auto běželo, ale po 5 minutách se to otřáslo a konec. A to jsme opakovali 10 x . Takže co z toho vyplívá? Bud to ta klapka nebo to psal ten klučina , nebo filtr, nebo imobilizér, nebo baterka....co si vybrat ??:o Citovat
c.WO.k Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 eco mode jen šetří odběr z baterie,když neni nastartovaný auto,že bsi povypíná přebytečný \"odběratele\",tušim že to tak je,myslim,že zapíná po 5 minutách Citovat
Dominika66 Odesláno 7. září 2011 Autor Odesláno 7. září 2011 Zkusím vyměnit baterku, pak ten imobilizér a uvidím....dám vědět:( držte palce Citovat
Marcel00 Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 baterka so skapinanim auta nic nema, zacni imobilizerom, treba preverit ci je v poriadku. preco jej sem pisete o eco mode ? sak to nijako s jej problemom nesuvisi, iba ju domotate... [upravil dne 7/9/11 15:16 od Marcel00] Citovat
Ferry Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 domotany uz to ma sama od zacatku, tuhle neco nastavuje kamarad na motoru, tuhle ji to neco napise na displeji, cemu nerozumi, ono by to chtelo nejdrive v klidu utridit pojmy a dojmy (mozna si i precist manual k autu, co ktera hlaska znamena ) a pak se tu ptat postupne a srozumitelne a ne resit vsechno v jedny hromade paty pres devaty - kryt zrcatka, chcipani motoru, slabou baterku, hlasky na displeji ... Citovat
Dominika66 Odesláno 13. září 2011 Autor Odesláno 13. září 2011 Ferry díky za odpověď. Asi to bude tím, že jsem ženská a moc se v autech nevyznám, to co tady popisuju, je to co se momentálně děje, nebo stalo. Teď jsme vyměnili baterku, protože ta co tam byla, byla prý zrezlá a totálně out. Takže jsme jí vyměnili, auto jezdilo a pak znova to samé, po nějakých najetých km se to opět jen OKLEPALO a konec a pak jsem zase nastartovala a dojela domu a když jsem zaparkovala opět to chcíplo. Nejsem mechanik a na diagnostice to nic neukázalo, takže kde je problem ? Asi to bude chtít zajet na diagnostiku do Peugeotu. Jelikož můj mechanik má BOSH diagnostiku a možná to chce originál. Nevím..,,nechápu.....a k tomu co se mi na displeji ukázalo nepotřebuji manuál, když to tam napsalo něco německy, a já jediný čemu rozeumněla bylo imobolizér. Zkusím s tím někam dojet, pin ke klíči mám. Tak uvidím...ale nevím. zdá se to divné. Citovat
bajza206 SW Odesláno 15. září 2011 Odesláno 15. září 2011 sorry za OT ale zrezlou baterku jsem ještě neviděl:bojim nejprve bych zajel na peugeotackou dia a hlavně bych shanel mechanika co tomu rozumí a ne nějakýho patlala kterej si ani neumí přeložit hlášku ECONOMY MODE a tváří se že něco šteluje v motoru:D a tahá z tebe prachy za nic [upravil dne 15/9/11 21:57 od bajza206 SW] Citovat
Dominika66 Odesláno 16. září 2011 Autor Odesláno 16. září 2011 Je to kamarád nic ze mě netahá, ale bude asi lepší si zajet do toho Peg. Díky.... uvidíme... Citovat
Ferry Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 z ktery prahy jses ? muzem to zkusit napichnout, mam taky Peugeot diag Citovat
Dominika66 Odesláno 22. září 2011 Autor Odesláno 22. září 2011 Ferry - zítra to projedu, tak uvidím.... jinak díky moc za vše!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.