Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na pár detailů kolem spojky. Mám 206ku 1.4 benzín a spojka mi zabírá hrozně zostra (má krátký průběh záběru). S kámošem jsme měnili celou spojkovou sadu a došlo i na měnění převodovky protože se už předtim stihla rozsypat, ale spojka zabírá pořád stejně. Bude problém ve spojkovým lanku? A ještě jeden problém, po tom co jsme tu novou spojku udělali, tak se mi při záběru (hlavně při rozjezdech na jedničku) rozklepe auto, jak kdyby spojka nebyla hladká, což je blbost. Sada je sice od Starlinu, ale tohle by to dělat nemělo...:myslim

Odesláno

Pri vyssej rychlosti sa ti auto neklepe? Ja ked som menil spojku tak sa mi v poloosi zlomila(uz asi aj bola zlomena) pritlacna struna(alebo ako sa to vola)a cast z nej sa dostala na take kolecka v klbe co sposobovalo jemne kmitanie motora najviac to bolo citit pri 90 a viac km/h. musel som rozobrat klb v poloosi a vymenit tu strunku samozrejme zohnat ju nebolo jednoduche bazare a pod odmietali predat len samotnu strunku ze iba celu poloos. Nakoniec som nasiel v zasobach podobnu.

Odesláno

Mě se to právě klepe jen při rozjezdech, když je spojka v záběru a prokluzuje. Když už jsou lamely nalepený na sobě tak to nedělá. já nevim, jestli není možnost, že jsme jí tam nasadili nějak nakřivo..:bojim

Odesláno

Určitě to bude spojkový lanko,ten samoštelovák se časem nějak vytahá a už to neplní svoji funkci, spíš naopak. Jedině sehnat jiný,záležitost osmi stovek, jenže je tam jedno ale.. Je hodně typů a mě se zatim nepovedlo trefit se do toho správnýho :(

Odesláno

Ja ked som vymenil spojku tiez mi najprv zaberala sppojka az hore ale po par jazdach sa lanko upravilo tak ma a je to tak isto ako pred tym ja som tam daval taku istu spojku aku som tam mal cize Valeo. Zabera pekne jemno ziadne z ostra ani nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...