Majsa739 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na pár detailů kolem spojky. Mám 206ku 1.4 benzín a spojka mi zabírá hrozně zostra (má krátký průběh záběru). S kámošem jsme měnili celou spojkovou sadu a došlo i na měnění převodovky protože se už předtim stihla rozsypat, ale spojka zabírá pořád stejně. Bude problém ve spojkovým lanku? A ještě jeden problém, po tom co jsme tu novou spojku udělali, tak se mi při záběru (hlavně při rozjezdech na jedničku) rozklepe auto, jak kdyby spojka nebyla hladká, což je blbost. Sada je sice od Starlinu, ale tohle by to dělat nemělo... Citovat
command Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Pri vyssej rychlosti sa ti auto neklepe? Ja ked som menil spojku tak sa mi v poloosi zlomila(uz asi aj bola zlomena) pritlacna struna(alebo ako sa to vola)a cast z nej sa dostala na take kolecka v klbe co sposobovalo jemne kmitanie motora najviac to bolo citit pri 90 a viac km/h. musel som rozobrat klb v poloosi a vymenit tu strunku samozrejme zohnat ju nebolo jednoduche bazare a pod odmietali predat len samotnu strunku ze iba celu poloos. Nakoniec som nasiel v zasobach podobnu. Citovat
Majsa739 Odesláno 12. srpen 2011 Autor Odesláno 12. srpen 2011 Mě se to právě klepe jen při rozjezdech, když je spojka v záběru a prokluzuje. Když už jsou lamely nalepený na sobě tak to nedělá. já nevim, jestli není možnost, že jsme jí tam nasadili nějak nakřivo.. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 když to dělalo i před výměnou spojk. sady, může to být setrvačníkem--spálená prac. plocha, nesouosost axiální,... Citovat
Majsa739 Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 Právě že předtim to nedělalo.. Já si myslim, že to bude spojkovou sadou, je to přece jenom od starlinu a tomu se moc věřit nedá Citovat
DanHal Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 taky mam 1,4 a taky mi zabírá až skoro nahoře a hodně zostra Citovat
Majsa739 Odesláno 15. srpen 2011 Autor Odesláno 15. srpen 2011 Určitě to bude spojkový lanko,ten samoštelovák se časem nějak vytahá a už to neplní svoji funkci, spíš naopak. Jedině sehnat jiný,záležitost osmi stovek, jenže je tam jedno ale.. Je hodně typů a mě se zatim nepovedlo trefit se do toho správnýho Citovat
command Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 Ja ked som vymenil spojku tiez mi najprv zaberala sppojka az hore ale po par jazdach sa lanko upravilo tak ma a je to tak isto ako pred tym ja som tam daval taku istu spojku aku som tam mal cize Valeo. Zabera pekne jemno ziadne z ostra ani nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.