ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Otackomer mi nejde jiz od dob koupe, pred kterou auto pry proletelo plotem (?) podle pozdejsich zjisteni to musel bejt aspon pancirovanej plot aby to udelalo to co tam je... a od te doby pry nejde co tvrdil prodejce.. je to cca 5 let a tachometr slape v poho tady je problem opravdu jen v ty ose jinak mi to cely funguje, mereno, zkouseno,jen bez osy se mi to kolecko vychyluje a nezaseda do zoubku a krizi se to ale zkus nejak pridela dilek 1x3.36mm Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 osycku jsem vyhrabal z budiku jdu to zkusit navrtat Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Damy a panove! navrtano, natluceno... scvakano! vysledek? FUNGUJICI OTACKOMER! ted to cely sesroubuji a dle Lexie overim zda ukazuje co ma,ale jak se zda tak ano urco poslu fotky pro dalsi aby vedeli co a jak Citovat
hYena Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Dobrá práce... Jak se najde ta osa, tak je to OK, ale jinak neopravitelné Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Osa je z budiku za 30 penizu od vetví oznacit misto dulckem a 1mm vrtackem navrtat, osa ma 1.36mm tak s nim trosku lomcovat, aby nebyla dira zas velka, hezky to tam z lehunka natlouct a kdo chce muze tojeste z venku zakapnou lepidlem kdyz jsem to smontoval, neveril jsem tomu ze to pujde, rukou s tim neslo zaziva otocit ale nasazeno a ted jsem s tim najel 20km a bez problemu rucicky sem si srovnal podle diagnostiky jeste dnes sem hodim fotky kdyby se do toho nekdo poustel,rad poradim Citovat
hYena Odesláno 14. srpen 2011 Autor Odesláno 14. srpen 2011 Skvěle... Chtělo by to tenhle návod někde napsat. Založit nové vlákno s budíky. Nebo tohle pročistit.... Citovat
command Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 Chlapci keby si precitate cele vlakno tak navod najdete aj s fotodokumentaciou tu oprava budikov uz som to sem daval x krat lenze niektorym sa asi nechce citat. A este nieco ak kupujes nove budiky tak kludne mozes vymenit iba ten motorcek co pohana otackomer a km ti zostanu pretoze pouzijes svoju staru pristrojovku. [upravil dne 14/8/11 od command] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.