Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Otackomer mi nejde jiz od dob koupe, pred kterou auto pry proletelo plotem (?) podle pozdejsich zjisteni to musel bejt aspon pancirovanej plot aby to udelalo to co tam je... a od te doby pry nejde co tvrdil prodejce.. je to cca 5 let a tachometr slape v poho :) tady je problem opravdu jen v ty ose :) jinak mi to cely funguje, mereno, zkouseno,jen bez osy se mi to kolecko vychyluje a nezaseda do zoubku a krizi se to :( ale zkus nejak pridela dilek 1x3.36mm :(

Odesláno

Damy a panove! navrtano, natluceno... scvakano! vysledek? FUNGUJICI OTACKOMER!

ted to cely sesroubuji a dle Lexie overim zda ukazuje co ma,ale jak se zda tak ano ;) urco poslu fotky pro dalsi aby vedeli co a jak ;)

Odesláno

Osa je z budiku za 30 penizu od vetví :roker oznacit misto dulckem a 1mm vrtackem navrtat, osa ma 1.36mm tak s nim trosku lomcovat, aby nebyla dira zas velka, hezky to tam z lehunka natlouct a kdo chce muze tojeste z venku zakapnou lepidlem :) kdyz jsem to smontoval, neveril jsem tomu ze to pujde, rukou s tim neslo zaziva otocit :( ale nasazeno a ted jsem s tim najel 20km a bez problemu :) rucicky sem si srovnal podle diagnostiky :roker jeste dnes sem hodim fotky :) kdyby se do toho nekdo poustel,rad poradim ;)

Odesláno

Chlapci keby si precitate cele vlakno tak navod najdete aj s fotodokumentaciou tu oprava budikov uz som to sem daval x krat lenze niektorym sa asi nechce citat.

A este nieco ak kupujes nove budiky tak kludne mozes vymenit iba ten motorcek co pohana otackomer a km ti zostanu pretoze pouzijes svoju staru pristrojovku.

[upravil dne 14/8/11 od command]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...