Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás lidičky :) tohle fórum už mi několikrát hodně pomohlo a tak sem si řekl, že by se ze mě po roce mohl stát řádný člen tohoto clubu.

A k té příležitosti založím téma i mému přibližovadlu P206.

Tento rok už mu bude 11 let a budou to už dva roky co s ním jezdím já. Auto jsem kupoval v sériovém stavu.

Původní majitel s ním jezdil jen z vesnice do vesnice takže mělo najeto něco kolem 65 tisíc. Já mu za ty dva roky prohnal trošku pérka a už mámě nalítano o 25 tisíc víc.

Nové věci na autě:

fólie na oknech

přední a zadní čirá optika

koncovka výfuku Ulter Sport

Subwoofer Raveland + zesilovač Magnat

Věci které jsou v plánu:

sportovní přední sedačky

křídlo na páté dveře

menší úpravy interiéru

Úpravy budou přicházet s tím jak na tom budu finančně.

Zde je pár foteček:

35d6jk2.jpg

sg60l4.jpg

30su9tu.jpg

Až se trochu zlepší počasí tak dodám lepší fotky.

Auto mě poslední dobou ale i trošku zlobí. Jedním z problémů jsou zadní světla což je vidět i na poslední fotce a tento problém řeším zde na fóru v jiném vlákně. Pak mám i problém s občasným klepáním vozu v rychlosti kolem 80 km/h - 90 km/h to pak vymizí, v peugeot servisu mi bylo řečeno, že za to může poloosa ale zatím nemůžou 100% říci, která z nich to dělá, ale že nic jiného to prý není.

No a to je asi pro začátek vše :)

[upravil dne 10/9/11 21:44 od PouLa]

[upravil dne 4/10/11 18:01 od PouLa]

[upravil dne 16/10/11 09:58 od PouLa]

[upravil dne 28/3/12 20:04 od PouLa]

[upravil dne 29/6/12 14:09 od PouLa]

Odesláno

To je pravda... Jinak já se chystám do SILVERblack stylu auta. Kdy venek auta (karosérie) bude stříbrná, tak jak to mám teď + stříbrné kliky, víčko nádrže, rámečky SPZ a interiér black. Chci teď ty textilní výplně ve dveřích do černé koženky, spolu s přihrádkou. Potom chromové prvky (klika, madla, mřížky klimatizace a podobně) taky do černé.... A interiér si nechám asi bíle podsvítit (ovládací tlačítka, budíky apod.) no a místo palubního PC si zabuduju navigaci.. Kdyžtak koukni do mojeho vlákna, mám nějak fotky káry

[upravil dne 8/8/11 od hYena]

Odesláno

tak me ted ceka nastrik spodku v blizke dobe, dokud je aspon trochu teplo..pak nejak budu muset vyresit tu poloosu co blbne a teprv pak se budu moct vrhnout na nejaky ty detailnejsi prace..to kridlo co tam mas je odkud?

Odesláno

Křídlo je originál Peugeot... Koupíš snad na každým serveru, kde se zabývají tuningem... Jinak já jdu na nástřik až v září, dříve to nestihnu, praskla mi teď převodovka :(

Odesláno

Tak dnes auto odvezeno na nastrik podvozku tak sem zvedavej na kolik mě to vyjde.

Chtěl bych se vás zeptat: kdyz mám na autě kola od Peugeotu podle katalogu to vypada na typ Bohéme, nemáte někdo zkušenosti jestli mi v Peugeotu k nim vystaví i typový list? protože v TP mám jen 13\" a tyhle jsou 14\" a jsou tam už od původního majitele jenže k nim neměl asi typový list.

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak vcera byla chvilka casu neco malo udelat a taky mi konecne prisla folie tak sem udelal sloupky a vicko nadrze..u toho sem myslel ze vyrostu :D tady jedno foto :)

avkdh2.jpg

zitra jinak vezu auto do lakovny kvuli pátým dveřím a kvuli kridlu :) vysledek bude ve ctvrtek tak sem na to zvedavej :) pak dodam fotky :)

Odesláno

Tak 3./5. dveře jsou nalakované, křídlo přidělané a tím pomalu skončí letošní úpravy exteriéru :)

Tady přidávám pár fotek jak to vypadá :)

11ae91w.jpg

2qrzh94.jpg

vfgzvd.jpg

Odesláno

To krídlo tam vyzerá veľmi dobre, úplne to zmenilo ,,ráz\" celého levíka ;)

Nechcel by si zmeniť tie zadné svetlá za niečo \"elegantnejšie\" ?

Viem že je to vec vkusu, ja mám rád skôr menej extravagantné veci, také hezunké, ale toto vyzerá ako keby si chcel byť strašný \"túner\", biele tielko, mastný žltý flek z cigánskej pečienky, naklonený v strede auta nad radiacou pákou jazdiaci štýlom jedna dva plný, hm ? :)

Odesláno

mas ukazku nejakych svetel ktere vypadaji elegantneji? Je mozne ze pokud mi znovu odejdou v techto ledky tak je budu menit :)

jinak s tou 1.4 moc jedna dva plny nejde :D

Odesláno

Tak aj tak potrebuješ jazdiť 90 alebo 130 km/h, tak to až ako taký problém nevidím ;)))

Svetlá, neviem či sú niektoré z toho sériové, ale čo som tak v rýchlosti uvidel, tak napríklad :

206-rear-lights-8fk.gif

alebo tieto sa mi páčia veľmi.

TL-032-1.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak od vcerejska mě zlobí baterka včera mě musel soused nastartovat pomocí kabelu a dneska ráno to taky trochu kulhalo, poté sem zjistil, že baterka je v autě už 6 let..tak sem se rozhodl že koupim novou, ale nevim přesně podle čeho bych jí měl vybírat. Koukal sem na značku Varta, kterou tam mam i nyni ale bohužel nevím žádné její parametry. Dali byste mi nějakou radu podle čeho vybrat.nebo co vy osobně máte v autě a ste s nimi spokojený.

Děkuji za každou odpověď

Odesláno

Parametry budeš mít určitě na staré baterii,tak koukni na ní,bude to tam někde napsané.Nebo v obchodě budou mít katalog ;) Neobo tu http://autokelly.cz/#PATH=3761801;16;145853;148435;399317;399357|CT=4|PCT=16|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0|

Jinak to máš pěkný,ty zadní světla budou krok vpřed.Nebo koukni na \"crystal light\'s \" třeba jako má Rejty,ty taky slušej...

[upravil dne 4/10/11 12:08 od 309GT]

Odesláno

309GT: diky se světlama udělam něco možná další sezónu

tak parametry uz sem nasel blbe sem se dival je to 43 Ah a 390A akorát nevim jestli nekoupit nějakou nad 50Ah nevim presne jakej je v tom rozdil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...