Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera som vymenil brzdový spínač tak uvidím ako sa to bude správať a či to pomohlo :roll

JanoRS: Mal si dole celý stredový panel? Či nebol náhodou ten kábel schovaný hlbšie.. Ja tam totiž nejaký kábel navyše mám ale to bude skôr niečo s alarmom keďže ho od výroby nemám.. Vypínač ESP mám a skutočne sa pri určitej rýchlosti zapne naspäť, ale na tvoj účel to je robené takže by nemal byť problém..

Odesláno

Tu je zoznam poistiek z motoroveho priestoru no podla vsetkeho su z jednej poistky napajane ESP aj ABS.. A myslim, ze to nie je ani velmi prakticke vybrat poistku, vyhrabat sa zo snehu a nahadzovat ju naspat :myslim Skor by som nehal dorobit ten vypinac.. Skus zohnat na vrakaci spolu s kablom a niekto sikovny to urcite bude vediet spravit :)

153_154_307-sk-ed02-2002.pdf

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravim vsechny,

minuly tyden jsem sundal volant a packy pod volantem, protoze se mi svitila kontrolka Air bagu - byl preruseny drat konektoru ai bagu. Nez jsem na to prisel, tak jsem mel rozdelany i ten smotany pasek vodicu k arbagu. Vsechno jsem slozil a nastavil - myslim, tak jak se to ma nastavit.

Kola rovne, sipky ukazujou na sebe, pasek namotany v prostred, aby slo volantem tocit tam a zpet. Po slozeni mi kontrolka Air bagu nesviti, auto troubi, ale zustala mi svitit kontrolka ESP. Mel jsem to na diagnostice a po smazani chyby, se to otoceni volantem znovu rozsviti. Uhel natoceni udava nejaky nesmysl 2680° a hlavne, kdyz tocim volantem tak se tato hodnota nemeni.

Znovu jsem packy rozdelal i cely snimac natoceni volantu, ale nic jsem tam nevykoukal, ozubena kolecka ktera toci magnetem oproti snimaci, tak ze si myslim, ze pretocit to nijak nejde.

Rikam si ale, ze je potreba asi stanovit nejakou nulovou polohu nebo tak neco, nemuzete mi poradit? Nema nekdo podobnou zkusenost?

Dekuji vsem za rady.

Zdravi, Oskar.

Odesláno

Hloupa otazka. Co to znamena nakonfigurovat? Predpokladam, ze pres diagnostiku. Umeji to vsechny diagnostiky? Jak se to dela?

Neni nekdo v Usteckem kraji/Usti, kdo by mi to mohl udelat? Do Peugeotu za 1000,- Kc se mi moc nechce.

Odesláno

Zkus zkalibrovat snímač úhlu natočení volantu na dia jak píše výše Dančák, ale obávám se, pokud jsi rozebral mechanismus snímače úhlu, tak to asi bude velký problém.

Odesláno

Nakonfigurovat znamená jak psal HonzaZ sladit, aby když jsou kola rovně snímač úhlu volantu ukazoval nulovou hodnotu úhlu natočení volantu a když máš plnej rejd tak tam bylo zas 610° nebo -610° apod., všechny diagnostiky to neumí jde to jen přes origo PP2000, dej to udělat někomu kdo to umí, pokud se ti nikdo neozve z tvého okolí tak ti nic jiného než jet s tím do origo servisu nezbyde, ale že to bude za 1000Kč pochybuju, tudíž se opravdu zamysli jestli si s tím nějako nepohnul, protože potom by si tam jel zcela zbytečně a máš docela problém......

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...