Dadadavid Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Zdarec,takže už mi leze na nervy,že mi při každým přejetí sebemenší nerovnosti něco bouchá v přední nápravě tak,že to cítím jakoby i ve volantu...Jako první mě napadly čepy ramen,tak jsem je vyměnil,ale nic,jako další mě napadá to,co vidíte na fotce a pak mám celkem volný čepy řízení... Otázka zní,u čeho je větší pravděpodobnost toho bouchání?Nechci vyměnit další díl s tím že nepoznám rozdíl... Vzhledem k tomu,že to cítím ve volantu,tak bych věřil těm čepům řízení,ale zase na druhou stranu,tyhle čepy přece nemůžou snad bouchat při přejetí i těch nejmenších nerovností???? Kdyby ani jedno tak pak už zbývá uložení tlumičů a nebo stabilizační tyčky... A něco jsem tu četl že může vzniknout vůle v řízení a že to není opravitelný,ale to snad nebude můj problém Takže hoďte sem to,k čemu se přikláníte a rovnou mi kdyžtak napište nejjednodušší způsob výměny v případě,že by to byl ten silentblok,jestli je potřeba nějaký extra nářadí a tak... Citovat
Qcko Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Dost sa nabuchaju stabilizacne tycky, tie si kontroloval? A ten silentblok na ramene urcite vymen, ten ma podla foto odzite, co sa tyka montaze ziadny problem, kupuje sa cely aj s tym kovovym telom Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Jako první tě měly asi napadnout stabilizační tyčky..., ale chce to projít zvednutý s pajsrem, zahejbat s kolama... Citovat
Dadadavid Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Jo ordinoval jsem kolem toho jak šašek a na nic víc jsem nepřišel,auto jsem měl zvednutý a žádným pohybem ani s pajsrem jsem neobjevil tu příčinu... Takže říkáte silentblok a ty stabilizační tyčky? Jen mi je divný,že bouchání z tyček se dostane až do volantu... Citovat
Qcko Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Ja by som povedal ze do volantu sa to dostane ako spojena pricina stabilizator + silentblok Citovat
Dadadavid Odesláno 18. srpen 2011 Autor Odesláno 18. srpen 2011 Takže paradex,vyměnil jsem jak mi koblih a Qcko doporučili ty stabilizační tyčky a auto jezdí tak,že slyším jen motor a turbíčko Díky [upravil dne 18/8/11 od Dadadavid] Citovat
Bjukemen Odesláno 18. srpen 2011 Odesláno 18. srpen 2011 ..ja mam vymenene tyčky stabika,čapy riadenia ,tyčky riadenia,ložiska na pružinach,spodne čapy na ramenach a stale tak tlmene klepka :myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.