Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Příčina bouchání přední nápravy-406

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,takže už mi leze na nervy,že mi při každým přejetí sebemenší nerovnosti něco bouchá v přední nápravě tak,že to cítím jakoby i ve volantu...Jako první mě napadly čepy ramen,tak jsem je vyměnil,ale nic,jako další mě napadá to,co vidíte na fotce a pak mám celkem volný čepy řízení... Otázka zní,u čeho je větší pravděpodobnost toho bouchání?Nechci vyměnit další díl s tím že nepoznám rozdíl... Vzhledem k tomu,že to cítím ve volantu,tak bych věřil těm čepům řízení,ale zase na druhou stranu,tyhle čepy přece nemůžou snad bouchat při přejetí i těch nejmenších nerovností???? Kdyby ani jedno tak pak už zbývá uložení tlumičů a nebo stabilizační tyčky... A něco jsem tu četl že může vzniknout vůle v řízení a že to není opravitelný,ale to snad nebude můj problém :D Takže hoďte sem to,k čemu se přikláníte a rovnou mi kdyžtak napište nejjednodušší způsob výměny v případě,že by to byl ten silentblok,jestli je potřeba nějaký extra nářadí a tak... :)

post-30338-14109619078306_thumb.jpg

Odesláno

Dost sa nabuchaju stabilizacne tycky, tie si kontroloval?

A ten silentblok na ramene urcite vymen, ten ma podla foto odzite, co sa tyka montaze ziadny problem, kupuje sa cely aj s tym kovovym telom :)

Odesláno

Jo ordinoval jsem kolem toho jak šašek a na nic víc jsem nepřišel,auto jsem měl zvednutý a žádným pohybem ani s pajsrem jsem neobjevil tu příčinu... Takže říkáte silentblok a ty stabilizační tyčky? Jen mi je divný,že bouchání z tyček se dostane až do volantu...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže paradex,vyměnil jsem jak mi koblih a Qcko doporučili ty stabilizační tyčky a auto jezdí tak,že slyším jen motor a turbíčko :) Díky

[upravil dne 18/8/11 od Dadadavid]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...