Crack Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Ahoj,nemáte někdo potuchy kde na internetu uvadějí hodnoty těchto motoru?Zajímalo by mě např,rozdíly výkonů,otáček,spotřeby,krouták...atd. A taky bych chtěl zjistit,jakej rozdíl je mezi vstřikováním+střikovací jednotkou+pc Magneti Marelli a jednotkama Bosh?Prej ta Bosh líp jede a mín žere,je to možný...nebo jestli máte aspon náký info o tom...děkuju Citovat
Bimbo Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Koukám že sis koupil 205ku a teď do sebe tlačíš informace horem dolem.Sežeň si knížku Jak na to o 205kách a tam většinu z toho,na co se tady různě ve fórech ptáš,najdeš.Je tam toho hodně o motorech i jak opravit špatný štelování světel atd. Citovat
Crack Odesláno 6. březen 2005 Autor Odesláno 6. březen 2005 No jo no:) taky když je tady ta možnost zeptat se a hlavně mě to zajímá.Světla už mě najednou fungujou,asi to bylo zamrzlí.A kde se dá taková knížka pořídit a za kolik?? Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Napsán autorem Crack No jo no:) taky když je tady ta možnost zeptat se a hlavně mě to zajímá.Světla už mě najednou fungujou,asi to bylo zamrzlí.A kde se dá taková knížka pořídit a za kolik?? Překvapivě v knihkupectví! A? už v kamenném, nebo v některém z internetových (např.: http://obchod.geospol.cz/zbozi.php?num_all=315&POCETMAX=100&Trideni=JmenoZbozi&KID=20 nebo http://www.vltava.cz/store/GoodsDetail.asp?sCGoodsID=SE00699770 atd.) máš tam i ceny. Citovat
Crack Odesláno 6. březen 2005 Autor Odesláno 6. březen 2005 2 Kurt:Jenže u nás ho v žádným knihkupectvý nemaj:( a ty peníze co to stojí je docela dost Kdyb ste někdo měli starší knížku na prodej,tak nabídněte. Jinak rozdíl mezi tím Boschem a Magneti Marelli,mě zajímá furt;) Citovat
Bimbo Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Necelých 6stovek za chytrou knížku neni tolik.To byl jenom takovej návrh,klíďo se ptej.Já ji mám a stejně se občas taky zeptám.Jinak s tim vstřikovánim ti neporadim,ale kdo hledá najde. Citovat
Kurt Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Napsán autorem Crack 2 Kurt:Jenže u nás ho v žádným knihkupectvý nemaj:( a ty peníze co to stojí je docela dost Kdyb ste někdo měli starší knížku na prodej,tak nabídněte. Jinak rozdíl mezi tím Boschem a Magneti Marelli,mě zajímá furt;) Proto jsem uvedl odkazy na obchody na internetu;) Cena je podle mě přiměřená, ale záleží to na tobě... [Editován dne 6/3/05 Kurt] Citovat
P205XR Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 válí se mi doma jedna 205 jak na to, tak jestli máš zájem tak se domluvíme - je skoro nová Citovat
Toman Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Ja ejaky takovy info o motorech mam z jedne knizky naskenovany.. ale je to pro 309ku takze nektery vlastnosti budou asi trochu jiny, ale svuj motor si tam urcite najdes. Je tam uvedeny vykon, kroutak, vrtani, komprese, svicky, spotreba, zrychleni, predepsane pneu apod... (vstrik ale ne :-( ) Ale jak rikam, je to pro 309ku.. kdyztak mi pisni mail, poslu ti to, nic za to nedas- jsou to 3 JPGcka. Citovat
Hadra Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 já si odsud tak před půl rokem stáhl od některýho člena \" manuál k 106 \" a tam jsou ty motory taky popsaný, ale kdybyste mně zabili tak si nevzpomenu kde to bylo a kdo to sem dal.Zkus to dát do vyhledávače. Citovat
Hadra Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 tak jsem to nenašel, ale našel jsem naskenovanej manuál od Vectora http://306.frikulin.com/navody/205manual.pdf Je to ve Francoužštině. Citovat
Hadra Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Hm, tak odkaz nefunguje, ale hledej ve vyhledávači \" manuál\" a někdy kolem prosince 2004 to tam bylo.A tam ten odkaz funguje. Já to sem prostě neumím dát. Citovat
Hadra Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Jůůů už jsem to našel. Je to na hlavní stránce v sekce servis.Je to česká příručka na 106 a jsou tam i hodnoty motorů.Myslím si, že ty motory jsou hodně podobný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.