Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapojenie naftového čerpadla Bosch a pár ďalších otázok

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ,dostal som sa do takej situácie, že som si vlastné auto musel dotiahnuť rozobraté od mechanika zo súčiastkami v kufri.A tak neviem presne čo kam patrí.Nasadil som hlavu a všetko okolo toho..Dnes som už skúšal štartovať ale po namáhavom dni montovania a rozoberania sme to so švagrom odložili na najbližší možný termín.Takže je to Peugeot 405 GRD turbo 1,8 66 kW. čerpadlo bosch.Potreboval by som od vás fotku čerpadla,aby som vedel ktorá hadica kam patrí.Chcem si byť istý.A ešte jedna otázka na čerpadlo.Dajú sa naň napojiť dva drôtiky,jeden mám žltý a druhý má žlto modrú farbu.Pridám obrázok,ako som to napojil.Len neviem či to je správne.A ešte by som potreboval fotku aké káble vedú k čidlám na komore termostatu.

post-29924-14109619074554_thumb.jpg

[upravil dne 3/8/11 od Ondrík]

[upravil dne 3/8/11 od Ondrík]

Odesláno

Ten v tom zelenym kouzku je chcipak, tam by melo byt napeti pri zapnuti klicku. Nekde blizko toho chcipaku je privod nafty, ten vede od filtru, druha naftova hadicka je zpatecka a k ni vede i prepadova hadicka hadicka od vstriku.

[upravil dne 3/8/11 od Benžík]

Odesláno

neďakuj,moja chyba :roker . Benžík ,teraz si ma v mnohom usmernil,už je mi to jasnejšie.. Nie je na tom čerpadle náhodou prívod nafty na druhej strane?Na fotke vedie tá hadica nad alternátorom.Keď som ju tam napojil,a manuálne začal pumpovať naftu tak z toho prepadu na čerpadle začala vytekať.je to správne?

Odesláno

Sorry, zřejmě jsem ti radil blbost, ta hadice přívodní hadice je vlevo na čerpadle. Tak jak jsem to psal, to bylo u lucas-roto diesel čerpadel. Na fotce je bosch.

[upravil dne 4/8/11 od Benžík]

Odesláno

Takže zistil som že na fotke vpravo,ten tmavý kus s tromi dierami je držiak alternátoru.:D pre ten druhý plech som zatial miesto nenašiel,dúfam že to nieje nič dôležité... Inak motor pradie pekne.Len nastal ďalší problém.Pri nalievaní vody do chladiaceho systému mi začala vytekať von cez prasknuté tesnenie ktoré je pod vuvodom na hlave,presne za naftovou pumpou.Je tam blbý prístup.Dva imbusy a kôli jednému z nich budem musieť ohnú imbusák lebo tam zavadzia tá pumpa.To je tak keď dorábate po inom,a robíte to prvý raz v živote :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...