Ondrík Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Zdravím ,dostal som sa do takej situácie, že som si vlastné auto musel dotiahnuť rozobraté od mechanika zo súčiastkami v kufri.A tak neviem presne čo kam patrí.Nasadil som hlavu a všetko okolo toho..Dnes som už skúšal štartovať ale po namáhavom dni montovania a rozoberania sme to so švagrom odložili na najbližší možný termín.Takže je to Peugeot 405 GRD turbo 1,8 66 kW. čerpadlo bosch.Potreboval by som od vás fotku čerpadla,aby som vedel ktorá hadica kam patrí.Chcem si byť istý.A ešte jedna otázka na čerpadlo.Dajú sa naň napojiť dva drôtiky,jeden mám žltý a druhý má žlto modrú farbu.Pridám obrázok,ako som to napojil.Len neviem či to je správne.A ešte by som potreboval fotku aké káble vedú k čidlám na komore termostatu. [upravil dne 3/8/11 od Ondrík] [upravil dne 3/8/11 od Ondrík] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 No sice ti neporadim, ale jako moderator ti musim připomenout aby jsi si změnil název přispěvku tak aby odpovidal pravidlům. Děkuji za pochopení. [upravil dne 3/8/11 od Radek Hurvajz] Citovat
Benžík Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Ten v tom zelenym kouzku je chcipak, tam by melo byt napeti pri zapnuti klicku. Nekde blizko toho chcipaku je privod nafty, ten vede od filtru, druha naftova hadicka je zpatecka a k ni vede i prepadova hadicka hadicka od vstriku. [upravil dne 3/8/11 od Benžík] Citovat
Ondrík Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 neďakuj,moja chyba . Benžík ,teraz si ma v mnohom usmernil,už je mi to jasnejšie.. Nie je na tom čerpadle náhodou prívod nafty na druhej strane?Na fotke vedie tá hadica nad alternátorom.Keď som ju tam napojil,a manuálne začal pumpovať naftu tak z toho prepadu na čerpadle začala vytekať.je to správne? Citovat
Benžík Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Sorry, zřejmě jsem ti radil blbost, ta hadice přívodní hadice je vlevo na čerpadle. Tak jak jsem to psal, to bylo u lucas-roto diesel čerpadel. Na fotce je bosch. [upravil dne 4/8/11 od Benžík] Citovat
Ondrík Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 ano je to na lavej strane. V nedelu sa to budem snažiť dokončiť,dúfam že to pekne nakopnem:) .dám vedieť ako to dopadlo Citovat
Ondrík Odesláno 5. srpen 2011 Autor Odesláno 5. srpen 2011 prosím vás nevie niekto náhodou kam patria tieto dve súčiastky? Citovat
Benžík Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Asi oka na zaveseni motoru pri vyndavani. [upravil dne 5/8/11 od Benžík] Citovat
Ondrík Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 Takže zistil som že na fotke vpravo,ten tmavý kus s tromi dierami je držiak alternátoru. pre ten druhý plech som zatial miesto nenašiel,dúfam že to nieje nič dôležité... Inak motor pradie pekne.Len nastal ďalší problém.Pri nalievaní vody do chladiaceho systému mi začala vytekať von cez prasknuté tesnenie ktoré je pod vuvodom na hlave,presne za naftovou pumpou.Je tam blbý prístup.Dva imbusy a kôli jednému z nich budem musieť ohnú imbusák lebo tam zavadzia tá pumpa.To je tak keď dorábate po inom,a robíte to prvý raz v živote Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 naco je ta spodna cievka na cerpadle? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 nikto nevie naco je ta spodna cievka na cerpadle ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.