Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 ahoj, mam takovy zvlastni dotaz nevite nekdo nahodou, jestli ma zmrzlina na namesti v Bystrici u Benesova otevreno i ve vsedni dny? Citovat
CelticGirl Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Má . Ale mám dojem, že kolem poledne je vždy přestávka.. Případně tohle by mělo být číslo na Hlaváčka 736 533 382.. [upravil dne 3/8/11 od CelticGirl] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 ****, rikal jsem si, ze bych misto na obed sednul na masinu a sjel si na zmrzku, mam to necelych 44 km, takze bych to stihl tam i zpet o poledni pauze **** proc nejde napsat slovo FACK (a je tam misto u) [upravil dne 3/8/2011 od Scratch] Celtic: hergot, ty mas teda informace a jeste Spartanka, no to je moje krev [upravil dne 3/8/2011 od Scratch] Citovat
CelticGirl Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Tak raději zkus zavolat Hlaváčkovi.. já tam mám chatu, otec zrovna včera odjel, takže mu ani nemůžu říct, ať se tam jde mrknout, jak to mají přesně.. ale asi v době obědů to otevřené nebude mám dojem.. taky bych si ale dala, udělal jsi mi chutě sparťani si rozumí všade, že ). Vidíš, měla jsem posádku do Budějic vzít na zmrzlinu místo na fotbal ) [upravil dne 3/8/11 od CelticGirl] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 no to je jasny, ja se tam stavuju pokazdy, kdyz jedu koolem. Tak to zkusim tam sjet odpoledne . Kdyz uz tak se aspon svezu, a vo vo vo tom to je Citovat
CelticGirl Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 To je taky fakt ) přinejhorším skočíš aspoň na oběd k Hlaváčkům Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 tak tak zmrzlinu vsem doporucuju, uz moje rodice tam pro ni jezdili s termoskou Citovat
koblih69 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Super, můžu se připojit k tématu? Nevítě někdo jakou mají dneska točenou v Milevsku u náměstí? Ta vanilková minule nebyla nic moc tak ať tam zbytečně neběžím Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 klidne se pripoj , takove tema tu asi jeste nebylo Citovat
CelticGirl Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Joo, ta je vyhlášená.. když se s někým bavím, jak k nám na chatu, tak je naviguju podle Bystřice, tu zná díky zmrzce každý ;-)) koblih69: Nebyla nic moc? Já jsem tam nebyla, ale četla jsem o tom samou chválu.. Citovat
Qcko Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Hmm, to mate asi zmrzlinu ako je tu v Bytci... tak chodi na zmrzku cely kraj Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 na novodvorske plaze u pekare maji taky dobrou a famfarovou maj i v jicine a v novy pace za kruhacem smer trutnov Citovat
koblih69 Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 .... koblih69: Nebyla nic moc? Já jsem tam nebyla, ale četla jsem o tom samou chválu.. Na točenou? To bych teda pochyboval, ale jsou tu i 2 cukrárny tka možná spíš tam Citovat
CelticGirl Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Tak to já už nevím, ale byla točená určitě . Možná to ale psali \"vyraběči\" :-) Scratch: Tak co? Byls? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.