Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zmrzlina Bystrice u Benesova

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahoj, mam takovy zvlastni dotaz :)

nevite nekdo nahodou, jestli ma zmrzlina na namesti v Bystrici u Benesova otevreno i ve vsedni dny?

Guest Scratch
Odesláno

****, rikal jsem si, ze bych misto na obed sednul na masinu a sjel si na zmrzku, mam to necelych 44 km, takze bych to stihl tam i zpet o poledni pauze :)

proc nejde napsat slovo FACK (a je tam misto u) :D

[upravil dne 3/8/2011 od Scratch]

Celtic: hergot, ty mas teda informace a jeste Spartanka, no to je moje krev :)

[upravil dne 3/8/2011 od Scratch]

Odesláno

Tak raději zkus zavolat Hlaváčkovi.. já tam mám chatu, otec zrovna včera odjel, takže mu ani nemůžu říct, ať se tam jde mrknout, jak to mají přesně.. ale asi v době obědů to otevřené nebude mám dojem.. taky bych si ale dala, udělal jsi mi chutě ;)

sparťani si rozumí všade, že ;)). Vidíš, měla jsem posádku do Budějic vzít na zmrzlinu místo na fotbal :))

[upravil dne 3/8/11 od CelticGirl]

Guest Scratch
Odesláno

no to je jasny, ja se tam stavuju pokazdy, kdyz jedu koolem. Tak to zkusim tam sjet odpoledne :). Kdyz uz tak se aspon svezu, a vo vo vo tom to je :D

Guest Scratch
Odesláno

tak tak :)

zmrzlinu vsem doporucuju, uz moje rodice tam pro ni jezdili s termoskou :)

Odesláno

Super, můžu se připojit k tématu? Nevítě někdo jakou mají dneska točenou v Milevsku u náměstí? Ta vanilková minule nebyla nic moc tak ať tam zbytečně neběžím ;)

Odesláno

Joo, ta je vyhlášená.. když se s někým bavím, jak k nám na chatu, tak je naviguju podle Bystřice, tu zná díky zmrzce každý ;-))

koblih69: Nebyla nic moc? Já jsem tam nebyla, ale četla jsem o tom samou chválu.. :)

Guest Scratch
Odesláno

na novodvorske plaze u pekare maji taky dobrou a famfarovou maj i v jicine a v novy pace za kruhacem smer trutnov :)

Odesláno

....

koblih69: Nebyla nic moc? Já jsem tam nebyla, ale četla jsem o tom samou chválu.. :)

Na točenou? To bych teda pochyboval, ale jsou tu i 2 cukrárny tka možná spíš tam ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...