dolly1010 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Po delší době zdravím Tak nějak jsem se rozhod, že bych se měl naučit anglicky (nikdy jsem se to neučil) a přemejšlím jakou knihu si koupit. Přemejšlím nad těmito dvěma knížkama: New Headway Elementary Studenťs Book Time to Talk 1, ta obsahuje i doprovodný texty pro učitele. Co jsem koukal na netu, tak New Headway má celkem dobrý reference (viz třeba recenze na Heurece), tak nevím... [upravil dne 1.8. 11 od dolly1010] Citovat
georgegg Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 hele kámošoj taky takhle ,,křuplo´´ v hlavě a začal se učit anglicky a koupil si výukový cd a během půl roku se bezproblémů domluví Citovat
georgegg Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 bys ho musel znát, celej život na všechno sere ve škole u všeho řikal k čemu by mi to asi tak bylo a jednou přišel že se bude učit aj Citovat
Mik.e Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 V tý knižce headway neni ani písmenko česky jestli ti to pomůže. Je tam pár doplňovaček, a článků... Citovat
Goldinka Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 tak klasika je tahle učebnice: http://www.neoluxor.cz/ucebnice/jazyky/anglictina/anglictina-nejen-pro-samouky-d3t64211 dělaj i jiné jazyky já se z téhle edice učila ještě italsky, páč angličtinu sem se učila od školky, ta učebnice je velmi dobře psaná hlavně se to z toho dá v pohodě pochopit. no a až budeš pokročilejší, tak je fajná tahle učebnice http://www.neoluxor.cz/ucebnice/stredni-skoly/anglictina-edice-maturita-d3t71732 třeba na procvičení tahle učebnice byla asi jediná, kterou jsem měla ráda ) ale jak říkám je spíš pro pokročilejší, na ten úplnej začátek je dobrá ta první. ps: headway mi přišel jako pro začátečníky neuvěřitelně těžkej a to sem s jazykama problémy neměla. Nikdy sem mu nepřišla na \"chuť\" [upravil dne 1/8/11 od Goldinka] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 JJ. Z headwayu som sa ucil na strednej aj na vysokej skole ... Podla mna to vobec nebola dobra knizka, a hlavne to, ze tam nebolo ani pismenko v nasem jazyku. Nektere poucky na jazyky a podobne si hold musi podle mne clovek precitat i v nasem jazyku, aby pochopil, kedy co uplatnit a preco ... Na vyske to uz problem nebol, lebo poouckam som chapal, ale na strednej pokrocila Aj robila sem tam porblemy ... Keby som sa chcel zdokonalovat, urcite by som si hladal inu knizku ... Citovat
Rotorhead Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 osobne nedam dopustit na tuto knihu a hlavne jeji metodu vyuky http://www.knihkupec.com//vypis.php?out=detail&did=76188 Sam jsem na ni \"vyrostl\" Sice nevypada na prvni pohled tak bombasticky jako ruzny Headway(e), Time to talk a pod. ale nauci te mluvit a hlavne rozumet mluvenymu slovu. A casem te pak najdem na foru v sekci English discussion... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 ja chci zacit taky, ted jsem tu mel na tyden jednoho bulhara na zaskoleni a musel jsem s nim mluvit jen v anj, prvni dva dny jsem mluvil jako trotl, pak se to zlepsovalo, takze kazdopadne to chce mluvit,mluvit mluvit a treba si s nekym psat pres icq v anj a navzajem se opravovat. Zacinam s tim taky Citovat
Rotorhead Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Scratch: s tim mluvenim (resp. pouzivanim toho jazyka) 100% souhlas ja to rikam manzelce porad, ale ona furt lezi v gramatice a pak se divi, ze neumi anglicky... Citovat
pp205 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 po 6 letech vyuky Angliny na skole sem umel leda tak slovicka a zaklady, za tyden v anglii se naucis vic nez za 3 roky u nas. ty kurzy co tu ted sou Student Agency atd. nejsou drahy a musu to fungovat Citovat
dolly1010 Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Tak knížka prozatím padá Od září budu mít intenzivní kurz angličtiny. Hlavně jsem k tomu přišel uplně náhodou ... a to se vyplatí Snad z toho nezešílím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.