stanik405sri Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 Neví někdo kde by se daly sehnat takové hezké nárazníky na 405ku jako jsou v obrazové galerii? Popřípadě ta kulatá světla. Nevypadá to tam na domácí výrobu,tak pokud má někdo odkar na firmu která se tím ještě zabývá,tak mi ho sem prosím napište. Dík Citovat
Neon Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 http://www.mkkosa.cz/default.php?link=spoilery&ctrl=0&select=Peugeot_405 Ale rozhodně to nejsou takový profi výrobky, jako v tý galerii - to je většinou samovýroba Ještě mrkni na www.musketier.de Citovat
jirina Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 čau, když jsme u těch nárazníků, neví někdo nějakej link na spoiler na 405 combi, na pátý dveře? předem děkuji Citovat
Neon Odesláno 6. březen 2005 Odesláno 6. březen 2005 Myslim, ze na tý stránce www.mkkosa.cz to maj taky. Citovat
Capy Odesláno 29. březen 2005 Odesláno 29. březen 2005 Když už je řeč o spojlerech zajímalo by mě jestli někdo nevíte kde se daj sehnat nástavce na přední nárazníky.Už sem to viděl na některej pažoutech ale nikde jinde.Na vrakáči to nemaj.Nemáte někdo doma? Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 31. březen 2005 Odesláno 31. březen 2005 Napsán autorem Capy Když už je řeč o spojlerech zajímalo by mě jestli někdo nevíte kde se daj sehnat nástavce na přední nárazníky.Už sem to viděl na některej pažoutech ale nikde jinde.Na vrakáči to nemaj.Nemáte někdo doma? ja to mam na Jeanovi, ale odkud to je, to ti nereknu , ale pravdepodobne odnekud ze zahranici. Citovat
Rasputin Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Dvojsvětla jsou značka J. Morette,mají dva druhy.Jeden H4+H1,druhý H2+H1.Levnější jsou za 17000,dražší 22000.Pokud chceš investovat a mít nárazníky homologované v EU zkus výrobky firmy Lester.Světla budou od pondělí na mé stránce v P klubu 405 1139.Nárazníky už mám déle. Citovat
Steve McSteve Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 pozri na www,carcept.com su tam celkom pekne narazniky Citovat
Neon Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 Pravda - jsou celkem pěkný, ale asi někdy v lednu jsem náhodně narazil na dodavatele a cena kompletu (předek, zade, prahy, křídlo) byla cca. 20000,- to tě hnedle přejde chu?... Citovat
Steve McSteve Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 hmmm, jasne ze dodavatel bude mat taketo ceny,,,, ja viem zohnat replik (bez atestu) v cene 5000 SKK za naraznik,,,, mozno je to menej mozno viacej,,, to uz n eviem,,,,, ale je celkom mozne,, ze si ich budem robit sam doma,,,, spoznal som ozaj sikovneho majstra,, ktory vie dobre zvarat plasty,,,, takze uvidime Citovat
Neon Odesláno 5. červenec 2005 Odesláno 5. červenec 2005 Původně zaslal: Steve McSteve hmmm, jasne ze dodavatel bude mat taketo ceny,,,, ja viem zohnat replik (bez atestu) v cene 5000 SKK za naraznik,,,, mozno je to menej mozno viacej,,, to uz n eviem,,,,, ale je celkom mozne,, ze si ich budem robit sam doma,,,, spoznal som ozaj sikovneho majstra,, ktory vie dobre zvarat plasty,,,, takze uvidime mimochodem - to auto, co máš jako ikonu je tvoje? Citovat
Mateso Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 mám zadní níárazník na 405 od Guttmanna...foto mohu zaslat příp. je na stránkách výrobce...je laminátové, stříklé plničem a momentálně v bílé barvě... Citovat
Huhlanek Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 A kolik bys za nej chtel? Asi dost, ze jo? Citovat
Huhlanek Odesláno 25. červenec 2005 Odesláno 25. červenec 2005 No a snad mi to foto radsi posli. Rad bych ho videl. Takze: huhlanek@centrum.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.