Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo kde by se daly sehnat takové hezké nárazníky na 405ku jako jsou v obrazové galerii? Popřípadě ta kulatá světla. Nevypadá to tam na domácí výrobu,tak pokud má někdo odkar na firmu která se tím ještě zabývá,tak mi ho sem prosím napište. Dík

• O 4 týdny později...
Odesláno

Když už je řeč o spojlerech zajímalo by mě jestli někdo nevíte kde se daj sehnat nástavce na přední nárazníky.Už sem to viděl na některej pažoutech ale nikde jinde.Na vrakáči to nemaj.Nemáte někdo doma?

Odesláno
Napsán autorem Capy

Když už je řeč o spojlerech zajímalo by mě jestli někdo nevíte kde se daj sehnat nástavce na přední nárazníky.Už sem to viděl na některej pažoutech ale nikde jinde.Na vrakáči to nemaj.Nemáte někdo doma?

ja to mam na Jeanovi, ale odkud to je, to ti nereknu :P , ale pravdepodobne odnekud ze zahranici.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dvojsvětla jsou značka J. Morette,mají dva druhy.Jeden H4+H1,druhý H2+H1.Levnější jsou za 17000,dražší 22000.Pokud chceš investovat a mít nárazníky homologované v EU zkus výrobky firmy Lester.Světla budou od pondělí na mé stránce v P klubu 405 1139.Nárazníky už mám déle.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pravda - jsou celkem pěkný, ale asi někdy v lednu jsem náhodně narazil na dodavatele a cena kompletu (předek, zade, prahy, křídlo) byla cca. 20000,- to tě hnedle přejde chu?...

Odesláno

hmmm, jasne ze dodavatel bude mat taketo ceny,,,, ja viem zohnat replik (bez atestu) v cene 5000 SKK za naraznik,,,, mozno je to menej mozno viacej,,, to uz n eviem,,,,, ale je celkom mozne,, ze si ich budem robit sam doma,,,, spoznal som ozaj sikovneho majstra,, ktory vie dobre zvarat plasty,,,, takze uvidime

Odesláno
Původně zaslal: Steve McSteve

hmmm, jasne ze dodavatel bude mat taketo ceny,,,, ja viem zohnat replik (bez atestu) v cene 5000 SKK za naraznik,,,, mozno je to menej mozno viacej,,, to uz n eviem,,,,, ale je celkom mozne,, ze si ich budem robit sam doma,,,, spoznal som ozaj sikovneho majstra,, ktory vie dobre zvarat plasty,,,, takze uvidime

mimochodem - to auto, co máš jako ikonu je tvoje?

• O 2 týdny později...
Odesláno

mám zadní níárazník na 405 od Guttmanna...foto mohu zaslat příp. je na stránkách výrobce...je laminátové, stříklé plničem a momentálně v bílé barvě...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...