kutil1 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Mám Peugeota 407 SW 100 kW, benzin a vzhledem k jeho hmotnosti jsem se smířil s tím, že se mi zdá líný při akceleraci. Třeba dves jsem s ním jel a třeba v 50 km/h na 4. stupeň mám pocit, že při přidání plynu asi tak na 1/6 až 1/5 zdvihu plynového pedálu ještě nezrychluje. Ale včera večer jsem s ním jel a ve stejném režimu jsem měl pocit, že i při lehkém sešlápnutí plynu jde hbitě vpřed. Tak jsem nevěděl, zda je to o subjektivním pocitu, ale nyní si myslím, že v tom něco bude. Máte s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být? Citovat
Dohny Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 No, já mám 306 65kW. Nevím jestli je to tím, že je to mým pocitem nebo ne, ale pokud jedu gla gla, podřadím a chci vystřelit, tak to moc nejede. Pokud to ale chvilku šmrdlám ve vyšších otáčkách (3000), podřadím a vystřelím, tak to letí jak z praku. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Je to subjektivni pocit. Taky mam obcas pocit ze je nekdy linejsi a jindy zase jede jak strela. Ono je dost mozny ze tou 50kou na 4ku ho ukolibas. Jinak ale stejne necekej ze ze 4ky v 50ce coz muze tocit tak 1700 ti vystreli kupredu pokud seslapnes plyn. PS: pokud mi takhle usina tak proslapnu dvakrat plyn a on zase subjektivne nabere vykon. [upravil dne 1/8/11 od dreamtalks] Citovat
kutil1 Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Jinak ale stejne necekej ze ze 4ky v 50ce coz muze tocit tak 1700 ti vystreli kupredu pokud seslapnes plyn. PS: pokud mi takhle usina tak proslapnu dvakrat plyn a on zase subjektivne nabere vykon. [upravil dne 1/8/11 od dreamtalks] Mně je jasné, že to na 4 z 50 nevystřelí. Ale vzal jsem to jako pokus, abych ten dlouhodobý pocit mohl vyzkoušet. Prostě na stejném úseku ve stejném místě se stejným rychlostním stupněm a stejné rychlosti mám pocit, že pedál plynu zabírá někdy hned při nepatrné počáteční m sešlápnutí a jindy ho musím přišlápnout na 1/5, aby začalo auto zrychlovat. Čím to může být? Citovat
Qcko Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Je to normalne spravanie a hlavne davas tomu motoru pekne do drzky ak pri takej rychlosti a stupni chces prudsie zrychlit Citovat
kutil1 Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Je to normalne spravanie a hlavne davas tomu motoru pekne do drzky ak pri takej rychlosti a stupni chces prudsie zrychlit Pořád se mi asi nerozumí, napsal jsem to asi nesrozumitelně. Samozřejmě, že na 4. stupeň při 50 km/h nedávám při běžném provozu plný plyn pro akceleraci. Ani při té zkoušce ne. Ale někdy mi to při té zkoušce chce zrychlovat, jen se dotknu plynu, jindy musím dát tak 1/5 plynu a vůbec by to začalo vůbec zrychlovat. A při té zkoušce tomu nešlapu na krk, jen čekám na reakci. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Zkus to obráceně. Zkus někdy malinko ubrat jestli to auto ubere hned nebo ne. Možná se Ti moje připomínka zdá dost hloupá, ale zkus to. Třeba na něco přijdeš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.