Godoy Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Zdravím, Včera z ničehonic se začalo ozývat klepání z přední části auta. Když přidám plyn tak klepání není tak hlasité. Když plyn uplně pustím tak se to rozklepe a je to závislé na rychlosti. Když vyřadím tak to klepe podle rychlosti auta, jel jsem z kopce a klepalo to rychle a hlasitě, když jsem přidal plyn tak to klepalo taky rychle ale už ne tak hlasitě. Při nastartování, stání na místě, volnoběhu a přidávání plynu na místě to nic nedělá. Prosím o radu, koukal jsem pod auto a do motoru ale nic jsem nepoznal jsem amatér jinak s tím asi budu muset zítra do servisu. Díky za rady .. jinak auto prošlo techickou před 20ti dny tak nevím :/ Citovat
Godoy Odesláno 31. červenec 2011 Autor Odesláno 31. červenec 2011 Nikdo nic? tož zítra uvidím no Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Uz si mal mat vypisane ci mas hatchback ci sw, rok vyroby a typ motora. Co sa tyka tvojho problemu tak moznosti je vela. Od prevodovky cez chruplu poloos az po uvonenu zasterku. Mozno pisem neskoro ale daj si pozor na autoservis. Oni mozu urcit co to je ale treba si uvedomit ze zvuk sa moze prenasat a mozu ti vymenit nieco co buchanie nesposobuje. Citovat
Godoy Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Tak jsem byl v servisu a borec to jen projel, řekl buď poloosa nebo převodovka a objednal mě na středu. Je to 206 5d 1,4 i 55kw hatchback 2001 ono je to spíše klepání než bouchání a je to závislé na rychlosti čím rychleji jedu tím rychleji to klepe. Když přidám plyn tak to není skoro slyšet. Citovat
command Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Tak jsem byl v servisu a borec to jen projel, řekl buď poloosa nebo převodovka a objednal mě na středu. Je to 206 5d 1,4 i 55kw hatchback 2001 ono je to spíše klepání než bouchání a je to závislé na rychlosti čím rychleji jedu tím rychleji to klepe. Když přidám plyn tak to není skoro slyšet.Mas tam aj nejake vibracie??? A ak ano ako sa to prejavuje volantom alebo cele auto vibruje ??? Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. Děkuji za pochopení. Moderátor [upravil dne 7-8-11 od Přema] Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Tak je to viac menej jasne. Ak sa ti hlucnost klepania zvysi pri brzdeni motorom tak si bud isty ze je to prevodovka. Potom uz budes treti pripad tu na fore s tymto problemom. [upravil dne 1.8.2011 od Gitarista001] Citovat
Godoy Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 No to bude asi ono jak píšou v tom druhém tématu, každopádně dneska jsem s tím jel 60km po dálnici a už to není tak hrozné, před tím to dělalo i při vyřazení za jízdy, teď to dělá jen při zařazené rychlosti. Zítra s tím jdu ke známemu do servisu a asi teda bude třeba vyměnit převodovku no :/ protože jsem zkoušel poloosy a nic. Citovat
Godoy Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Tak jsem s tím byl u známého a zvedl mě na zvedák a zkoušel jsem pěkně ve vzduchu projet a řekl že je to na 90% diferenciál, že koukne jestli olej nebo něco uvnitř, ale nejlip prostě vyměnit celou převodovku. Citovat
badboy Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Cawte ja mam podobny problem ale mam 306 SW 2.0 HDi, obe loziska v predu vymenene uz boli K.O. najskor jedno po roku druhe a ako som teraz zacal auto trochu zatazovat tak sa mi od kolies-prevodovky ozyva pri zrychleni taky klepavy zvuk ale je to viac menej len pri rozbiehani potom v istych otackach to prehlusi motor a vsimol som si ze auto zacalo viacej hucat. Je to taky valivy hluk ako keby lozisko ale mam tiez podozrenie na diferak nema s tym niekto skusenosti ? olej v prevodovke mam vymeneny Citovat
Majsa739 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 já se jen přidám, že přesně tenhle problém jsem měl, byla to výrobní vada v převodovce, práskli jsme tam jinou a je po problému Citovat
badboy Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 asi sa zacnem aj ja obzerat po druhej prevodovke, este som rozmyslal ze ci sa v nej nedaju vymenit nejake loziska na diferencialy ze by to mozno pomohlo len s tym nemam skusenost nemal som to este rozobrate mozno ze ma niekto vyvediete z omylu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.