HeroesIII Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Zdar mám asi týden P807 a zajímalo by mne zda lze sehnat toto: Co jsou v předu ty úzká světla - proužky(obrysovky) lze je sehnat v LED diodové verzi? Abych je mohl používat na denní svícení? Nechci tam přidávat další světla. Díky. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Tohle se tu už řešilo, stačí trochu hledat. Světla pro denní svícení mají označení, tuším že DRL (edit: tak je to jen RL) a to ty obrysovky nemají. Teď to píšu z mobilu, až budu u počítače tak ti to vlákno najdu. [upravil dne 31/7/11 od Bigbadjohn] Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Niekde sa tu písalo aj o dennom svietení. Pozri pár tem dozadu. Ale podla roku vyroby by so mohol mať aj svetelny senzor, alebo automatické rozsvecovanie. V servise na diagnostike ti povedia. Citovat
marko306 Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Tuná sa to riešilo Světla pro denní svícení: typy světel, integrace do obrysovek Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Díky Marko306, než jsem stihl dojít k počítači tak jsi to našel. To je ono Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.