Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jeste k tomu motoru a otackam... GTI ma urcite delsi prevodovku (jak je na tom nafta nevim), ale kolik mate ot. napriklad pri 100km na 5 prevodovy stupen?

Mne to mota prave 3tisice (se 14kama kolama takze mozna jedu tak 105) ale i tak je to myslim dost... Nedokazu si predstavit jet treba brno-praha porad 140km/h ... to tam bude pres 4 tisice a pro motor myslim nic moc. Zase je teda pravda ze motor nejlip tahne od 4-5tisic...

Odesláno

ja si to taky nedokazu predstavit jet celou cestu 140.. protoze to je furt dobrzdovat v pravym pruhu za skodofkama.. takze jezdim kolem 170 ... motor ma pak hezky chod a nemusim tak casto do pravyho pruhu....

Odesláno

Do GTička by som nakoniec aj šiel, ale odradila ma vysoká poistka a suma, ktorú by som do neho musel ešte nahádza?:-( Ďakujem za info, veľmi ste mi pomohli.

Nakoniec to asi vyzerá asi na Hondu CRX 1.6 16V (ak zoženiem papiere) alebo Nissan Sunny 1.8 GTi 16V.

Odesláno

jak rika kamarad: \"japonec az na konec\" :D

.. ja teda nejsem zaryty vlastenec jedne znacky nebo odpurce nejake... ale v tomto \"starsim\" pripade radsi fakt ten peugeot.

:papa

Odesláno

Kamarád měl donedávna Hondu Civic 1,4? z r. 1994 a byl maximálně spokojenej (teď kvůli rozšíření rodiny koupil Oktávku 1,6 100 PS kombi a prská jako ratlík

Odesláno

No jen pro info to bylo na D1 a naměřili mě 180,- Naštěstí mě trochu zpomalilo pomaleji jedoucí auto. Přitom to nebyla nějaká zběsilá jízda (jela se mnou přítelkyně), ale pospíchal jsem za klukama na truck trial a ten radar jsem viděl až když jsem ho míjel.

Jinak Simír Gerchán, kterej mě následně zastavil byl celkem sympa?ák a dal mě JEN těch 1000,-, protože jsem neměl u sebe cash a stravenky nechtěl :D - jinak by mě pustil za 500,-

Trošku se teda divil jak mě ta 1.2 GTI (pro nezasvěcené mám v techničáku 1.2) jede.

Odesláno

bohous: .. tak to je sila... no na 1,2ku by to byl PREKRASNY vykon :o

Tak to ja mam zatim s policii stesti... dal jsem jim celych 200kc za parkovani... (u nas na sidlisti proset neni kde stat no :mad: )

Odesláno

To Bohous.. no to se mas ja parkuju obcas pred vjezdem do krestanskyho centra a oni sou tak hodni ze me obcas prokopnou haupnu nebo nakresli zensky organy lihovkou atd ;))..

To Toman .. tvuj kamarad uz asi nema moc prehled o autech ze ? ... pac toto prislovi je uz asi tak 8 let jen ftipem... pac japonci maji statisticky nejmensi poruchovost...

ale zase hnijou ;))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...