Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mám 307 1,6 Hdi 66kW r.v.2005, a včera som normálne zaparkoval v garáži a dnes nechce naštartovať len všetko bliká a pod volantom tam niečo zvoní či čo to robí a vypisuje:

´´Airbag(s) or

pretensioner seat

belt(s) faulty,,

Kde sa vypínajú airgagy?

(včera dosť Pršalo)

Čo s tým? Poradte prosím aspoň naštartovať, aby som to nemusel odťahovať na diagnostiku.

Ďakujem Paťo

Odesláno

V prvom rade by som sa pozrel na kontakty na baterke, či sú ok, potom na konektory bagov pod sedačkou a nakoniec či sa ti náhodou neaktivovala poistka prerušenia prívodu paliva pri havárii. Mal by to byť také červené tlačidlo v motorovom priestore.

Odesláno

Áno bolo menené čelne sklo, ale v elektrike sa zdá sucho, len za baterkou filc (latka na odhlučnenie) je trochu vlhká.

Ak sa to vysuší mohlo by to byť ok? Každopádne je to nejakým kontaktom, lebo ak dám výstražné svetlá tak vidím slabnúť svetlo v interiéri aj palubný pc. Zajtra idem do servisu som zvedaví čo to bude. ja stým vidím nič nespravím.

Potom dám vedieť, zatial chlapi díky moc.

Odesláno

Tak som to odtiahol do servisu a nakoniec to bol vraj chybný článok v batérií. Ja som to predtým síce nemeral, ale moja jednoduchá nabíjačka mi po chvíli ukazovala FUUL tak som myslel, že je ok. takže dvakrát meraj..a tak dále :-)

Takže už nevypisuje žiadne chyby Airbag(s)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...