Patrik-307 Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 Ahojte, mám 307 1,6 Hdi 66kW r.v.2005, a včera som normálne zaparkoval v garáži a dnes nechce naštartovať len všetko bliká a pod volantom tam niečo zvoní či čo to robí a vypisuje: ´´Airbag(s) or pretensioner seat belt(s) faulty,, Kde sa vypínajú airgagy? (včera dosť Pršalo) Čo s tým? Poradte prosím aspoň naštartovať, aby som to nemusel odťahovať na diagnostiku. Ďakujem Paťo Citovat
marko306 Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 V prvom rade by som sa pozrel na kontakty na baterke, či sú ok, potom na konektory bagov pod sedačkou a nakoniec či sa ti náhodou neaktivovala poistka prerušenia prívodu paliva pri havárii. Mal by to byť také červené tlačidlo v motorovom priestore. Citovat
Patrik-307 Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 baterka vyzerá byť v poriadku, to červené tlačítko kde by malo byť?? hľadal som ho, ale neviem kde by sa mohlo nachádzať. Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 Hlavně jestli ti nenatekla voda do BSI, když včera hodně pršelo. Nemáš náhodou měněné přední sklo? Pokud ano, mohlo by jím zatékat. Citovat
Patrik-307 Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 Áno bolo menené čelne sklo, ale v elektrike sa zdá sucho, len za baterkou filc (latka na odhlučnenie) je trochu vlhká. Ak sa to vysuší mohlo by to byť ok? Každopádne je to nejakým kontaktom, lebo ak dám výstražné svetlá tak vidím slabnúť svetlo v interiéri aj palubný pc. Zajtra idem do servisu som zvedaví čo to bude. ja stým vidím nič nespravím. Potom dám vedieť, zatial chlapi díky moc. Citovat
DanculD Odesláno 22. červenec 2011 Odesláno 22. červenec 2011 Hm, len ci to nebude mat nieco spolocne s tymto: Citovat
Patrik-307 Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Tak som to odtiahol do servisu a nakoniec to bol vraj chybný článok v batérií. Ja som to predtým síce nemeral, ale moja jednoduchá nabíjačka mi po chvíli ukazovala FUUL tak som myslel, že je ok. takže dvakrát meraj..a tak dále :-) Takže už nevypisuje žiadne chyby Airbag(s) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.