Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jediny problem je ze bola cierna ked som kupil a teraz ma farbu medennu

Keď prídeš domov na SK budeš si musieť dať na ňu pozor prednedávnom bili v kurze v zberných surovinách medené ríny, medená anténa od toho nemá ďaleko :D.

Odesláno

pokud opravdu není rozdíl v síle signálu tak ji asi taky objednám.. co jsem koupil neorigo peugeot krátkou tak tam šel signál hodně dolů oproti origo anténě...

Odesláno
pokud opravdu není rozdíl v síle signálu tak ji asi taky objednám.. co jsem koupil neorigo peugeot krátkou tak tam šel signál hodně dolů oproti origo anténě...

Jak není? To je dost naivní ne :D Ale pokud je to udělané dobře tak si dovedu představit, že to nebude tak hrozný a že ta ztráta bude třeba jen 20%. To poblíž vysílače samozřejmě nepoznáš...

Já bych šel spíš opačným směrem a nevíc se mi to nelíbí.

Odesláno

samozřejmě že počítám že jak dlouhá anténa to nebude, ale tu co jsem koupil byl opravdu velky úbytek signálu.... jinak já dlouhou nemůžu mít mám na zadních dveřích křídlo, takže dlouhá antena mi škrta o něj....

Odesláno
pokud opravdu není rozdíl v síle signálu tak ji asi taky objednám.. co jsem

...na druhý deň mi prišla, už je na streche, ale bohužial, v miestach so slabším signálom rádio šumí, čo s pôvodnou nerobilo....:(:(

Odesláno

spravte to tak ako to chcem ja spravit.. ja povodnu dam prec a namiesto toho dam imitáciu plutva zraloka chrom..a zo spodku sa dostanem na kabel odmontujem a namontujem tam tu staru antenu, cize origo antena bude medzi stropným tapacirom a strechou :) a mam po probleme

Odesláno

....ja som ju bral tiež z dôvodu praktického, nakoľko pôvodnú som musel pri parkovaní do garáže sklápať kvôli bicyklom, ktoré mi visia zo stropu;)

...a šumenie sa dá ľahko poriešiť - prepnem na CD, alebo preladím na stanicu so silnejším signálom - cez LIST:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...