Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím o radu: Mám Peugeot Partner rv 97 motor 1,4i KFX 8 ventilů najeto 360tis km začíná hodně klepat klika či ojnice nebo neco tam ze zdola. Dá se do tohoto auta dát motor z peugeota 206 rv 2000 taky má kod KFX. Vyměnil bych jen blok motoru s hlavou ostatní jako sání atd dám ze stávajicího auta, není tam nějaký problém s ruznými typy motoru KFX nebo KFX je jen jeden určitý typ motoru bez variant. děkuji za pomoc Má motor z 206 rv 2000 taky 8 ventilů díky mooc:myslim

Odesláno

ano, pokud jsou stejne kody motoru, neni problem je prehodit, jen mohou mit nektera cidla novejsi typy konektoru, tak pak bude potreba pouzit ta stara cidla a taky komplet starou kabelaz k te puvodni ridici jednotce

daval jsem takhle novej motor LFY z roku 5/99 do auta z roku 11/95

Odesláno

nastal problém muj motor má dvě řemenice jedna na alternátor který je vzadu a druhá na servo které je vpředu. Motor který chci použít má jen jednu řemenici.Přikládám foto. Prosím poradte zda pujdou moje řemenice přemontovat na ten motor s jednou řemenicí, případně zda nemáte nekdo dobrý motor KFX

post-1965-14109618821475_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...