DanHal Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Hledal jsem to, ale nic mi to nenašlo...tak se ptám: Jak mám sundat ten vršek řadičky...u jiných modelů se to jenom silou vytáhne, ale když jsem to zokušel, nepohnula se ani do strany, ani nahoru...nerad bych vytáhl celou převodovku Citovat
c.WO.k Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 tahat,tahat a tahat a zkoušet s ní pootáčet... když to nepomůže tak jedině rozříznout Citovat
PouLa Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 taky to mam v blizke dobe v planu a co sem tak kde cetl..tak tahat a hodne tahat a v nouzi opravdu pouzit pilku a rozriznout..nikde sem jinou alternativu nenasel Citovat
ivanh Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 nahriat fenom alebo opatrne teplovzdusnou pistolov, kozenu rukavicu a tahat....... Teplo by mohlo pomoct. [upravil dne 19.7.2011 21:24 ivanh] Citovat
Nanjua Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Taky jsem to zkoušela a nejde to a doteď jsem jí nesundala (zkoušel to vyrvat i Přema)....Prý to jde silou ale nedovedu si představit jakou teda. Citovat
DanHal Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 zatím to zkoušet nebudu, to až seženu koženou manžetu Citovat
Nanjua Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Manžetu jsem tam dala bez sundání koule, chtěla jsem nechat očalounit i kouli ale smůla:-/ tak se jen dívám jestli nenarazím na nějakou pěknou nebo origo a nechám přečalounit a tu co tam mám tak rozřežu.... Citovat
DanHal Odesláno 27. červenec 2011 Autor Odesláno 27. červenec 2011 taky bych si jí nechal obšít Citovat
hlina23 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Tahat...a když tahat tak opravdu pořádně....člověku doopravdy připadá že vyrve celou kovovou tyč do převodovky ale nakonec ta koncovka povolí. Ve výrobě to tam naráží stroj, koncovka je nasazena na bílém plastu kterým je zalit konec tyče u převodovky a má dvě podélné drážky, takže otáčení koncovkou je k ničemu, já jsem si obkročmo sednul tak abych byl přímo nad ní a pak TAHAL opravdu se nebojte, ale bacha...ja sem si malem vylomil zuby když povolila Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Pokud ti nevadí zničení tak jí chyť sikovkama, pootoč o 90 stupňů a bude to. Citovat
pipistrel Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 ale nerobte z toho vedu tahem zapni stiskem vypni staci poriadne trhnut a je vonku. ziadne tocenie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.