Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mám dotaz v jakém roce a ideálně měsíci se 206ka dočkala faceliftu?Beru že asi některá auta jsou po bouračce a mají světla měněná,ale mě by zajímalo kdy se začala dělat přední čirá světla,zadní novější typ světel,nové páčky pod volantem (dálkáč místo jednoho čudlíku dva) a motor 1,4 16V 65kw.Sám jsem se toho nedopátral,tak rozpoutávám tudo diskuzi.Díky za odpovědi;)

http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-206-ostrava-o6006908.html toto píšou že je 2002 a má starý typ zadních světel?

Odesláno

Myslim ze prechodny rok je 2000.

na tvem odkazu je nový model dle pacek pod volantem(MUX verze) majtel nejspis z nejakeho duvodu koupil zadni svetla ze starého modelu....

a nebo pujde o nejaky prechodny model...

Odesláno

na pravej strane dole, trošku nesedia kufrové dvere, možno to bolo zo zadu buchnuté, preto boli vymené svetlá a aké mali, také dali. Ale to je iba môj názor, možnože sa mýlim.

Odesláno

Já třeba mám rok 2001 zadní světla starý typ,blinkry mléčné,staré páčky pod volantem a světla vepředu nový typ a auto nebylo obourané.A právě že občas vidím i ty 2002 se starýma lampama vzadu.

Odesláno

2002 se začly dávat nový páčky a airbag, světla starý, od 2003 čirý světla a vzadu velký znak na dveřích. Tohle bych tipoval na 2002. Je rozdíl mezi r.v. a uvedením do provozu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...